Ryan Gosling egész életében arra várt, hogy ő lehessen Ken

Legalábbis ezt nyilatkozta a sajtónak a jövő nyáron mozikba kerülő, már most szürreálisnak tűnő Barbie-filmmel kapcsolatban.

Ryan Gosling saját bevallása szerint legalább olyan izgatott volt, mint a fél internet, amikor először megmutatták neki, hogyan fog festeni Kenként a Warner Bros. készülő Barbie-filmjében. A 41 éves sztár ugyanis leginkább egy csupasz mellkasú, barnítókrémmel alaposan bekent, hidrogénszőke hajú, csupa farmerba öltöztetett alsógatyamodellre hasonlított az első képeken – de ezt a jelek szerint egyáltalán nem bánta, sőt! Ez volt az első gondolata:

Végre megtörténik. Egész életemben erre vártam! Úgy éreztem, mintha magamat látnám.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

 

A Mattel legismertebb játékfiguráját, Ken párját, azaz a Barbie babát nem kisebb sztár fogja életre kelteni a vásznon Greta Gerwig filmjében, mint Margot Robbie. De más hírességek is csatlakoztak hozzájuk, többek között America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae és Michael Cera. A film 2023. július 21-én kerül a mozikba, de addig sem fognak unatkozni a Ryan Gosling-rajongók, mivel még idén nyáron, július 22-én felkerül a Netflixre a színész legújabb filmje, A szürke ember, amiben épületek tetjéről ugrik le, és leszámol az idétlen bajuszt viselő Chris Evansszel. Gosling azt is elárulta a sajtónak, hogy imádott kémet játszani a Russo testvérek rendezte szuperprodukcióban. A filmbéli karakterét így mutatta be:

Olyan, mintha nem is akarna benne lenni ebben a filmben. Csak otthon akar lenni, és nézni a Netflixet, mint mindenki más. Nem akar kém lenni, de muszáj neki.

 

(via Variety)