Ryan Gosling és Margot Robbie a barbizás után közösen fognak bűnözni

Az Ocean's Eleven rebootjában szerepelnek majd együtt.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Ryan Gosling csatlakozhat Margot Robbie-hoz az Ocean's Eleven rebootjában.

Az új Ocean's-filmet Jay Roach (Apádra ütök, Trumbo, Botrány) rendezi, Robbie pedig a produceri feladatokat is ellátja Tom Ackerley és Michelle Graham társaságában. A Carrie Solomon által írt forgatókönyv részletei egyelőre nem ismertek, de úgy tudni, hogy

egy eredeti Ocean's Eleven-történetről van szó, amely az 1960-as évek Európájában játszódik.

Gosling és Robbie mint Ken és Barbie (Forrás: Twitter)

 

A projekt fejlesztés alatt áll, és még nem kapott zöld utat, de az alkotók reményei szerint 2023 tavaszán már forgathatnak is. Gosling addig is a Warner égisze alatt készíti a Barbie-filmet Robbie-val, legközelebb pedig Emily Blunt partnere lesz David Leitch kaszkadőrös akciódrámájában, a The Fall Guy-ban.

A Warner Ocean's-sorozata 2001-ben indult útjára, amikor Steven Soderbergh elkészítette az 1960-ban bemutatott eredeti Ocean’s Eleven (A dicső tizenegy) laza remake-jét George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts és Matt Damon főszerepelésével. Miután az első film világszerte több mint 450 millió dollárt hozott a mozikban, Soderbergh és társai két újabb, sztárokkal teletűzdelt részt készítettek, 2004-ben és 2007-ben. A franchise 2018-ban tért vissza az Ocean's 8 - Az évszázad átverésével, egy női spinoff-fal, amelyben Sandra Bullock, Helena Bonham Carter és Rihanna alakították a főbb szerepeket.

Via: THR