San Francisco toronyházai közt forog a Mátrix 4 elképesztő akciójelenete!

A rajongók szerint itt épp a fekete szerkós Neo tanítja Trinityt a felhőkarcolók közt repkedni.

San Francisco lakóinak legnagyobb örömére ebben a pármilliós kaliforniai kikötővárosban forgatja Keanu Reeves és Lana Wachowski hetek óta a Mátrix 4-et, így a kultikus akciófilm rajongói akár a lakásuk vagy az irodájuk ablakából is lefilmezhetik egy mobillal a stábot. Például amikor a főszereplők fekete bőrkabátos dublőrjei felhőkarcolókról ugranak a mélybe! Így történt ez a hétvégén is, amikor több Mátrix-rajongó is lefilmezett egy kaszkadőrjelenetet, amit állítólag annál a résznél láthatunk majd a filmben, amikor Neo Trinityt tanítja a felhőkarcolók közt repkedni. Íme az első videó:

Ez pedig egy másik szögből készült felvétel, amin jól látszik, hogy a kaszkadőrök félelmetes magasságban ugrálnak, hátuk mögött a kikötő és az óceán látképével.

A korábbi lesifotókat és videókat ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@chames_the_iii video ig story #keanureeves #keanu #matrix4

Keanu Reeves TheClub (@keanu_theclub) által megosztott bejegyzés,

Keanu Reeves és Carrie Anne-Moss mellett az új filmben benne lesz Jada Pinkett Smith és Lambert Wilson (ők Niobét és a Merovingit alakították a régi részekben), valamint az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris és a Trónok harcából ismerős Jessica Henwick is. De a híres mexikói színésznő, Eréndira Ibarra és India legismertebb énekese és szépségkirálynője, Priyanka Chopra Jonas, (Nick Jonas felesége), valamit Yahya Abdul-Mateen is benne lesz a filmben (utóbbi színész a pletykák szerint a fiatal Morpheust fogja alakítani).

Arról viszont továbbra is csak találgatunk, mit fog csinálni ez az impozáns szereplőgárda az új részben, a rajongók pedig már vadabbnál vadabb konteókat gyártanak: a Mátrix 4 össze lesz gyúrva Keanu Reeves másik népszerű franchise-ával, a John Wickkel, Morpheusról pedig kiderül, hogy igazából végig a gonoszok oldalán állt, ezért Neo, miután útba igazította az új Kiválasztottat, Trinityvel visszautazik az időben, és még fiatal korában fenéken billenti a rossz útra tévedő Morpheust. Az igazság azonban majd csak 2021. március 21-én fog kiderülni. (via Movieweb)