Seth Rogen: olcsó játék hülye gyerekeknek

A pihent agyú komikus élőben közvetítette a Twitteren, hogy betépve nézte meg a friss Arany Málna-díjas filmmusicalt, a Macskákat.

A koronavírus miatti izoláció napjaiban jó pár sztár adakozni kezdett, mások mesét olvasnak a bezártságra ítélt gyerekeknek, de olyanok is vannak, akik az Imagine közös eléneklésével próbálják buzdítani a többi, szobafogságra ítélt embert. Seth Rogennek viszont más ötlete támadt (vélhetően nem teljesen saját magától, hiszen a „betépve nézni a Macskákat” trendről mi is írtunk korábban): szerzett egy kis füvet, jól beállt tőle, elindította a hatalmasat bukott filmmusicalt, és tapasztalatait azonnal kiírta a Twitter oldalára.

„Eléggé be vagyok tépve, és a Macskákat nézem. A Broadway show-t nem láttam. Tényleg elég nagy flash.

Tudnom kéne, mi az, hogy ’karminca’? Elmondják vagy 200 ezerszer, de nem tudom, miről van szó, haha”

– írta ki felvezetésül a színész, majd nem kevesebb, mint 34 bejegyzésben közvetítette az élményt.

Rogen többek közt szemrevételezte, hogy valamelyik macskán van nadrág, valamelyiken nincs, hogy a macskák nagyon viccesen mozognak, hogy még a farkuk is táncol, hogy Judi Dench-et ölelgetné meg a leginkább a cicákat alakító színészek közül, hogy ezek a macskák nagyon szeretik feldúlni a bevetett ágyakat vagy hogy egyes macskáknak magas sarkújuk van, amit elég vicces elképzelni a valóságban.

„Hányszor mondják ki ebben a ’macska’ szót?” – tette fel a sztár máskor a teljesen jogos kérdést, de elképzelt egy jelenetet is a rendező és a cicákat alakító színészek között.

„»Csináld macskásabban!« – a Macskák rendezője. »Biztos vagy benne, hogy ez így nem fura?« – a Macskák színésze. »Dehogy haver, ez kiba*ottul zseniális! Az emberek már évtizedek óta imádják ezt a szart. Tökéletes!«”

Érdemes egyébként Rogen összes posztját elolvasni, de az igazat megvallva valószínűleg ugyanezeket írta volna ki akkor is, ha nem betépve nézi meg ezt a bizarr alkotást.


(via Independent)