Shyamalan rárúgja az ajtót az apokalipszisre - ELŐZETES

A Hatodik érzék rendezőjének új filmje klausztrofób világvégi horrort ígér.

Befutott az első előzetes M. Night Shyamalan új filmjéhez, a jövőre érkező Kopogás a kunyhóbanhoz, melyben egy távoli faházban nyaraló családot négy idegen ejt túszul, és azt követelik, hogy

hozzanak meg egy rettenetes döntést annak érdekében, hogy megelőzzék az apokalipszist.

Mivel a ház lakóinak semmilyen kapcsolatuk sincs a külvilággal, képtelenek eldönteni, hogy az idegenek igazat mondanak-e.

A szülők szerepében Jonathan Groffot (Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya) és Ben Aldridge-et (Fleabag) láthatjuk, a kislányukat Kristen Cui alakítja. A túszejtők pedig: Dave Bautista (A galaxis őrzői, Dűne), Rupert Grint (Harry Potter-filmek), Nikki Amuka-Bird (Idő) és Abby Quinn (Torn Hearts).

A film a Bram Stoker-díjas Paul Tremblay The Cabin at the End of the World című regénye alapján készült, melyről Stephen King is elismerően nyilatkozott: „elgondolkodtató és félelmetes”. A Kopogás a kunyhóban 2023 elején kerül a mozikba, de aki addig is szeretne jobban megismerkedni Tremblay munkásságával, annak érdemes kézbe venni a Szellemek a fejben című egyetlen magyarul megjelent regényét.

(via Fangoria)