Teljesen bezsongtak a rajongók az új Batmobiltól: a Szárnyas fejvadász alkotói is megirigyelhetnék

Mások szerint a Halálos iramban franchise-ban voltak utoljára ennyire menő, sportos járgányok!

Maximális fordulatszámon pörög a Batman-hype, pedig Robert Pattinson szuperhősfilmje majd csak 2021 nyarán kerül a mozikba. A rendező, Matt Reeves korábban megmutatta már az új Batman-jelmezt a Twitter-oldalán, de szivárogtak ki fotók festett arcú, bomberdzsekis-mackófelsős horrorbohócokról is, akik a Denevérember új ellenfelei lesznek, aztán egy skót temető mellett lencsevégre kapták Robert Pattinson Denevérmotoros harci szerkóját, amit a dublőre viselt egy forgatási videón. Most ismét Reeves csepegtetett némi információt: mivel minden új Batman-színész mellé új Batmobil dukál, ütős képeket villantott az új Denevérember új kocsijáról. Íme:

A Batman-rajongók teljesen bezsongtak a képektől. Rögtön elkezdték Ben Affleck Batmobiljához hasonlítgatni – a gyilkos Battinson-Batfleck szóviccért külön dicséret jár!

Mások szerint ez az új sportkocsi-stílus inkább a Halálos iramban franchise-t idézi:

Most hívott Dominic Toretto, kéri vissza az autóját!

Mások azért nem tartják ezt olyan hű, de eredeti dizájnnak, és a Szárnyas fejvadász 2 meg a Mad Max 4 járgányaihoz hasonlítgatják az új autót:

Hűűűű! Ez csak egy kocsi, nem is olyan, mint egy Batmobil! Mindig mindentől olyan izgatottak lesztek! Na mindegy, megjárja azért. Miénk a győzelem! 

Mások szerint az új kocsi a 2015-ös Arkham Knight videojátékot idézi (valóban van némi hasonlóság az ottani Batmobilhoz).

Páran sorra vették, hogy a '70-es és a '80-as évek képregényeiben is sokszor olyan volt a Batmobil, mint egy sportkocsi, úgyhogy egyáltalán nem ördögtől való a mostani dizájn:

Volt, aki a '90-es években kiadott képregényfüzetekben meg is találta azt a Batmobilt, ami a filmváltozatot ihlette:

Az új Batman-szerkó, az új Denevérmotor és az új Batmobil mellett azért olyan sok mindent nem lehet még tudni a filmről. Annyi biztos egyelőre, hogy a főgonosz ezúttal Pingvin lesz, akit Colin Farrell fog alakítani, Zoë Kravitz az új Macskanő, Jeffrey Wright az új Gordon felügyelő, Andy Serkis lett Bruce Wayne hűséges komornyikja, Alfred, Paul Dano az új Rébusz, John Turturro lett a maffiafőnök Carmine Falcone, Peter Sarsgaard pedig a gothami főügyész. Alig várjuk a jövő nyári premiert! (via Uproxx)