Ti is várjátok már a mozik újranyitását? Kiderült, Amerikában mit láthatnak először a nézők

Russell Crowe új filmjéről eddig nemigen hallhattunk, pedig izgalmasnak tűnik. Nézd meg az előzetesét!

Miközben a koronavírus és a mozik bezárása miatt a legtöbb produkciónak elhalasztották a premierjét tavaszról őszre, nyárról pedig télre vagy a jövő évre, mások meg rögtön online debütáltak, van egy film, aminek előrehozták a bemutatóját.

Az Unhinged (Tébolyodott) című thriller eredetileg szeptember 4-én debütált volna, de a most nyilvánosságra hozott trailer alapján már július 1-jén be fogják mutatni, mégpedig kizárólag a mozikban. Ezzel a film több mint két hetet ver rá Christopher Nolan várva várt Tenetjére, az egyetlen blockbusterre, aminek nem halasztották el a mozis premierjét, így az elvileg július közepén (hazánkban 16-án, az Egyesült Államokban 17-én) lesz.

Az Unhingedet egy független stúdió, a Solstice gyártotta, ami mindössze 2018 óta létezik, a filmet pedig az amerikai mozikon kívül Kínában, Ausztráliában, Németországban, Dél-Koreában és számos európai országban piacra tervezik dobni. És ami még ennél is érdekesebb, hogy a mű főgonosza nem más, mint Russell Crowe, akit jó rég láthattunk nagyvásznon legutóbb (a nem túl szép emlékű 2017-es A múmiában).

Az Unhinged főhőse egy gyermekét egyedül nevelő fiatal anya, aki kissé türelmetlenre veszi a figurát, mikor egy pickup nem indul el előtte az úton, és jól rátenyerel a dudára. A ledudált sofőr nem hagyja annyiban a dolgot, követni kezdi a nőt, és amikor az nem hajlandó bocsánatot kérni tőle a történtekért, enyhén szólva aránytalan bosszút áll – nemcsak a szerencsétlen főhősnőn, de rajta kívül mindenki máson is, aki az útjába kerül. Néznénk!


(via Uproxx)