Tobin Bell is visszatér a következő Fűrész-filmben

A 80 éves színész, akinek az arca mára egybeforrt a halálos szabadulószobákat barkácsoló sorozatgyilkossal, eddig egy kivételével az összes Fűrész-filmben benne volt.

Tobin Bell ismét visszatér az ördögi John Kramer karakteréhez a legújabb, a sorban már tizedik Fűrész-mozifilmben, ami a Saw X címet viseli, és 2023. október 27-én tervezi bemutatni a Lionsgate és a Twisted Pictures. A 80 éves színész, akinek az arca mára teljesen egybeforrt a csavaros észjárású sorozatgyilkoséval, eddig a trancsírozós horror franchise összes felvonásában szerepelt, kivéve a legutóbbi, Chris Rock főszereplésével elkészített részt, ami a itthon a Spirál: Fűrész hagyatéka címet kapta (bár ebben is látható volt egy fotón).

Forrás: Budapest Film

 

Fűrész, azaz John Kramer egy halálos betegségben szenvedő pszichopata, aki az eddigi részekben rendre olyan embereket rabolt el, akik szerinte nem értékelik eléggé az élet szépségét. Ezeket a szerencsétleneket aztán rendre válogatott fizikai és pszichológiai kínzásoknak veti alá egy általa csak „játéknak” hívott, halálos csapdákkal teli szabadulószoba-komplexumban, hogy kiderítse, megvan-e áldozataiban a túlélési ösztön az életben maradáshoz.

A legelső, 2004-es Fűrészt anno James Wan rendezte, a folytatásokat pedig Darren Lynn Bousman (Fűrész 2, Fűrész 3, Fűrész 4, Spirál: Fűrész hagyatéka), David Hackl (Fűrész 5), Kevin Greutert (Fűrész 6, Fűrész 3D) valamint Peter Spierig és Michael Spierig (Fűrész – Újra játékban). A 10. Fűrész-film direktora a 6-7. részeket jegyző Kevin Greutert lesz, a producerek változatlanul Mark Burg és Oren Koules, akik az első rész óta bábáskodnak a lassan 20 éves horror franchise fölött. A producerpáros egy hivatalos nyilatkozatot is közzé tett Tobin Bell visszatérésének örömére:

Nagyon izgalmas újra találkozni Tobinnal. John Kramer alakítása része annak a varázslatnak, ami ezt a franchise-t világméretű jelenséggé tette. Az ő karaktere aktív részese lesz ennek az új filmnek.

(via Hollywood Reporter)