Viccesen szerencsétlenkednek a szuperhősök a Marvelek előzetesében

A 2019-es Marvel Kapitány folytatásában Brie Larson karaktere vezeti a csupa nőből álló szuperhőstriót – de nem megy minden zökkenőmentesen.

A Carol Danverst, azaz Marvel Kapitányt alakító színésznő ezúttal olyan MCU-sztárokkal osztja meg a vásznat, mint

a WandaVízióból ismert Teyonah Parris (Monica Rambeau szerepében) és a Ms. Marvelben debütált Iman Vellani (Kamala Khanként).

A most nyilvánosságra hozott trailer elején azt láthatjuk, hogy Rambeau kapitány épp egy űrállomást vizsgál Nick Fury (Samuel L. Jackson) vezetésével, amikor váratlanul átalakul Kamalává. Mivel korábban a Ms. Marvel egy crazy creditjében annak lehettünk a tanúi, hogy a lány Carollal is helyet cserélt, gyanús, hogy ők hárman valamiféle közös „transzformációs erőt” birtokolnak.


A dilivonat pedig nem áll meg, hiszen a három nő a legváratlanabb pillanatokban alakul át egymássá, így hármójuk közül valakik rendszeresen random helyen tűnnek fel – alaposan megzavarva nemcsak a környezetüket, de azt a társukat is, akivé éppen transzformálódtak. Szóval nagyon vicces, milyen nehézségek árán kovácsolódik csapattá a három Marvel-hős – ráadásul közben a Beastie Boys zenéje szól, és úgy tűnik, még egy indiai esküvőre (?) is ellátogatunk.

Ennek az őrületnek a folyamán pedig az igen fiatal (még tini) Kamala nagyon lelkes, Carol és Monica már kevésbé. Láthatunk viszont rajtuk kívül is pár ismerős arcot, hiszen felbukkan az első részben is fontos szerephez jutott (ál)macska és Park Seo-joon dél-koreai színész, akit az Élősködők című Oscar-szenzáció egyik mellékszerepében láthattunk korábban. A Marveleket egy igen jelentős csúszással viszont idén nyár helyett sajnos csak november 9-én láthatjuk.


(via Variety)