A legnagyobb sztárokkal érkezik a Szegedi Szabadtéri

Fergeteges Broadway hangulattal, biztonságos körülmények között vár a jövőre 90 éves Szabadtéri. A jubileum alkalmából igazi ünnepi műsorral készülnek, melyre már most megválthatod kedvezményes karácsonyi bérleted.

Világhírű Broadway-musicalek, slágeropera, kacagtató vígjáték és bájos mesebalett. Ezek a produkciók már biztosan szerepelnek a jövőre 90. évadát ünneplő Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán. Harmincöt év után visszatér magyarországi bemutatója helyszínére a Jézus Krisztus Szupersztár, így te is a Dóm téri csillagok alatt élvezheted a világhírű dallamokat Feke Pál, Serbán Attila, Sasvári Sándor vagy Gallusz Nikolett előadásában. Ha odavagy a soul- és diszkó zenéért, akkor az Apáca showt semmiképp ne hagyd ki! Igazi sztárparádéval tér vissza a népszerű musical: Sári Évi, Csonka András, Alföldi Róbert és Janza Kata garantálja a felhőtlen szórakozást. Az 50-es évek Amerikájába repít vissza a legendásan tiltott szerelmi történet, a West Side Story, melynek főbb szerepeiben mások mellett Szinetár Dórát, Kocsis Dénest, Medveczky Balázst, Ágoston Katalint, Stohl Andrást és Gáspár Sándort láthatod.

Az elmúlt évtizedeket fantasztikus közönségsikerek, rekord látogatottságok és megújulások jellemezték hazai és nemzetközi sztárok főszereplésével. Idén a járványhelyzet sem tudtam elsodorni Magyarország legnagyobb szabadtéri színházát, biztonságos körülmények között, különleges élményekkel térhettek haza azok, akik Szegedre látogattak. Szerencsére nem kell lemondanod egyik fergeteges előadásról sem jövőre: az ötféle kedvezményes karácsonyi bérlettel akár több fergeteges forró, nyári színházi élményben lehet részed.

Ha a fülledt nyári estékre a hűs platánfákkal ölelt újszegedi színpadot választod, a Szabadtéri egy csokorba szedte neked az itteni felejthetetlen bemutatókat. A Traviata című slágeropera, a Scapin furfangjai című Moliére- komédia és a Hófehérke és a hét törpe című bájos családi mesebalett első előadását élvezheted.

Lepd meg magad és szeretteid biztonságos karácsonyi ajándékkal! Szerezd be már most kedvezményes bérleteid vagy szabadon felhasználható utalványaid online, a Szegedi Szabadtéri weboldalán!