ASUS Zenbook 14 OLED - Modern elegancia és lenyűgöző kijelző

Kívül-belül intenzív színekkel ragad meg téged is az ASUS Zenbook 14 OLED laptop.

Az ASUS-nál továbbra is feszegetjük a határainkat annak érdekében, hogy laptopjaink karcsúak, könnyűek és teljesítményorientáltak legyenek. Az ASUS Zenbook 14 OLED is ezen a filozófián alapul, hiszen a lenyűgöző OLED kijelző mellett a legmodernebb processzorokat kínálja egy mindössze 1,39kg-os alumínium házba csomagolva. Persze a külső mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen a Kintsugi kézművesség ihlette időtlen dizájnt a kék és zöld színek tették színesebbé, ezzel kitűnve a legtöbb szürke és fekete notebook közül.

Ablakot nyit a világra

Az ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) 2,8K felbontású OLED HDR kijelzője teljesen új szintre emeli a vizuális élményeket. Legyen szó filmekről, sorozatokról vagy az őket megelőző munkaórákról, az OLED panel minden szinten jobban teljesít, mint a hagyományos LCD panelek. A professzionális látvány érdekében, élethűen és rendkívül pontosan adja vissza a színeket, így tökéletes választás professzionális vagy kreatív munkához vagy bárkinek, aki egyszerűen csak a legjobb színhűségre vágyik.A 90Hz képfrissítési frekvencia biztosítja a folyamatosságot, a színhű megjelenítést pedig a 100%-os DCI-P3 színskála lefedettség és a HDR támogatás szolgáltatja, így a kijelzőn úgy jelennek meg a filmek, ahogy azt a rendező eltervezte.

Erős és hatékony

A 12. generációs Intel Core i5-ös vagy Intel Core i7-es processzor, az Intel Iris Xe grafikus vezérlő és a 16GB RAM a villámgyors PCIe 4.0 SSD-vel kombinálva kiváló teljesítményt nyújtanak a mindennapok során. Legyen szó tartalomfogyasztásról vagy akár képszerkesztésről és irodai alkalmazásokról, az új Zenbook 14 OLED hosszú évekig hű társ marad. A modern hardverek nem csak a piacvezető erőt, hanem a tökéletes hatékonyságot is biztosítják, ami a 75Wh-s akkumulátorral párosítva egésznapos üzemidőt biztosít.

Átgondolt dizájn

A bekapcsológombon található ujjlenyomat-érzékelővel nem csupán kényelmes és gyors, hanem biztonságos is a bejelentkezés. Az új ASUS ErgoSense billentyűzet a kijelző felnyitásakor automatikusan megemelkedik és felveszi a kényelmes gépelési pozíciót. A magyar kiosztás mellett a NumberPad 2.0 az ASUS felhasználók nagy kedvence, hiszen egy gombnyomásra numpad és számológép válik az érintőpadból.

Az AJ-zajszűréses mikrofon biztosítja a kristálytiszta kommunikációt és kiszűri a közvetlen háttérzajokat is, míg az OLED kijelzőn lenyűgöző látványt nyújtó filmeket és sorozatokat a Harman Kardon által tanúsított Dolby Atmos sztereó hangrendszer teszi még élvezetesebbé. A Thunderbolt 4-es USB-C portok támogatják a gyorstöltést és akár a 4K UHD külső kijelzőket, de hagyományos USB és HDMI csatlakozó is rendelkezésre áll.

Az új ASUS Zenbook 14 OLED tehát nem csak kívülről, hanem belülről is színesebbé teszi a mindennapokat.