Ezt bűn lenne kihagyni!

Egy fergeteges vígjáték a kaotikus bankrablásról, ami 2000 estén át lehetett London legnépszerűbb előadása – itt a Komédia egy bankrablásról, egyenesen a West Endről!

Október 1-én debütált a Thália Színház Nagyszínpadán az az előadás, ami őrült gyorsasággal hódította meg a londoniakat. Henry Lewis – Jonathan Sayer – Henry Shields: Komédia egy bankrablásról (The Comedy About A Bank Robbery) című, fergeteges tempójú, zenével fűszerezett előadása, hazánkban először látható!

A történet 1958 nyarán játszódik. A városi bankban másfél millió dollárt érő gyémántot őriznek. Két szökött rab komplikált tervet sző, hogy elrabolja. De miért éppen nekik sikerülne abban a városban, ahol köztudomásúlag mindenki bűnöző? Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el…

Ha Ön sohasem látott kaotikus bankrablást felülnézetből, és kíváncsi, mennyi ötlet, trükk, geg, poén kell ahhoz a bolondériához, ami 2000 estén át lehetett London legnépszerűbb vígjátéka, nézze meg ezt a replika előadást, ami a Mischief Productions közreműködésével érkezett a Thália Színházba.

Fordította: Hamvai Kornél, rendezője: Kelemen József. Szereplői: Jámbor Nándor, Ember Márk, Sóvári-Fehér Anna, Zayzon Zsolt, Vida Péter, Udvarias Anna, Tamási Zoltán, Hevesi László, Domokos László és Ikotics Milán.

Jegyek elérhetők