Hatszín Teátrum - Budapest új játszó-tere

Április 22-én új színnel bővül a pesti Broadway, megnyitja kapuit a Hatszín Teátrum.

A Hatszín Teátrumban gyermeket és szülőket egyaránt várnak színvonalas programokkal. Az elsősorban gyerekszínház esténként a felnőtteké lesz.

A Jókai utca 6. szám alatt új kulturális tér jön létre, ahol a színház mellett könyvesbolt és kávézó várja a látogatókat. Az első bemutató 2017. április 23-án, Janikovszky Éva Kossuth-díjas és József Attila-díjas író, költő születésének 91. évfordulóján, egy, az írónő könyveiből születő ősbemutató, Az úgy volt… című produkció lesz. Az előadás a 7-12 éves korosztály számára szinte kötelező, a szülőknek pedig igen hasznos és mulatságos. A következő héten már az opera világába kalauzolja el a kicsiket Nógrádi Gergely operaénekes és író, aki 2017. februárjában a Magyar Kultúra és Művészet Tiszteletbeli Nagykövete kitüntetést kapta Washingtonban. A sorozat első darabja, vagyis az első opera, amellyel megismertetik a gyerekeket, a Varázsfuvola lesz. Az előadás már 6 éves kortól élvezhető.

A színház természetesen tervez felnőtteknek szánt bemutatókat is, május végén Nádasdy Ádám rezüméje mellett dilettáns költők versei hangzanak el a Hatszín Teátrum színpadán Kovács Patrícia, Benedek Miklós és Koroknai Sándor tolmácsolásában.
Helyet kapnak kisebb és nagyobb, még nem ismert és igen ismert társulatok, hogy színvonalas szórakozást nyújtsanak az esti órákban a Hatszín Teátrum színpadán.