Karácsonyi hangulat és jótékony ajándékozás az Alleeban

Idén karácsonykor legyen a jótékony ajándékozásé a főszerep: a Nem Adom Fel Alapítvány és az Allee Bevásárlóközpont közös karácsonyi ajándékötlete igazán jó ügyet szolgál. A különleges díszdobozos szaloncukor válogatás megvásárlásával - melyet Sőrés Lia, Down-szindrómával élő művész egyik festménye díszít - az alapítványon keresztül a hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő fiatalokat támogathatjuk. Emellett az alkotó ’Álomkastély a város felett’ című festményét is aukcióra bocsátják a szervezők, és a befolyt teljes összeget az alapítvány részére ajánlják fel. További karácsonyi meglepetésekkel, északi hangulatot idéző karácsonyi fotósarokkal, és Mikulással várja az érdeklődőket az Allee Bevásárlóközpont egész decemberben.

Ebben az évben a karácsonyi ajándékvásárlásunkkal nemes cél mellé állhatunk: a Nem Adom Fel Alapítvány ’Ez több, mint egy szaloncukor!’ elnevezésű kampányával szeretné felhívni a figyelmet az adventi időszakban a fogyatékkal élők nehézségeire, lehetőségeire. A jótékony segítségnyújtást szem előtt tartva jött létre a Nem Adom Fel Alapítvány és az Allee Bevásárlóközpont közös álma, az az egyedi díszdobozos szaloncukor válogatás, melyet Sőrés Lia, Down-szindrómával élő alkotó "Álomkastély a város felett" című festménye díszít. Az Allee Bevásárlóközpont átriumában, a karácsonyfa mellett felállított árusító pontnál december 1. és december 24. között vásárolhatjuk meg a díszdobozos szaloncukor-válogatásokat, amellyel a Nem Adom Fel Alapítványt támogathatjuk és ezen keresztül az autizmussal élő gyermekeket és családjaikat, valamint a fogyatékkal élő fiatalokat.

A szaloncukorvásár mellett, december 1-jétől jótékonysági aukcióra bocsátják Sőrés Lia, "Álomkastély a város felett" című festményét is, melyre egészen december 18-ig lehet licitálni a www.allee.hu weboldalon keresztül. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy bátran licitáljanak, hiszen minél magasabban áll meg az árverés végösszege, annál több hátrányos helyzetű társunknak nyújthatunk új lehetőséget.

A támogatók a karácsonyi díszdobozos szaloncukrok értékesítéséből befolyt összeggel egyúttal a XI. kerületben épülő Mikes Lélekközpont megvalósulását is segítik. A központ autizmussal élő gyermekeket fejlesztő és az őket nevelő családokat támogató programokat valósítana meg, emellett lehetőséget biztosítana fogyatékossággal élő fiatalok támogatott lakhatására is.

Karácsonyi fotózás
Az Allee Bevásárlóközpont átriumában a szaloncukorpult mellett a szervezők egy különleges hangulatú karácsonyi fotózásra várják az érdeklődőket. A karácsonyi selfiegép 14.00 és 19.00 óra között próbálható ki, az alábbi időpontokban: december 1-4., december 8-11., december 15-18. és december 21-23. között.

Természetesen a Mikulás idén is ellátogat az Allee Bevásárlóközpontba, december 6-án 14.00 órától egészen 19.00 óráig meglepetésekkel és ajándékokkal várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Részletek az aukcióról, a Mikulásnapról és az adventi programokról: www.allee.hu