sPORT

Menyasszony lett Illés Fanni paralimpiai bajnok

Illés Fanni megható posztban jelentette be a magyar paralimpiai bajnok, hogy megkérte a kezét edzője, Szabó Álmos, akivel már régóta egy párt alkotnak.

Illés Fanni európai- és világbajnok, a tokiói olimpia óta pedig már paralimpiai aranyérmes úszónk a közösségi oldalain adta hírül, hogy menyasszony lett. A GLAMOUR korábbi címlaplánya nemcsak szépséges gyűrűjét mutatta meg a fekete-fehér képéken, hanem jövendőbeli férjével is megosztott egy, boldogságtól sugárzó közös fotót.

A közös fotó az Országház Kupolatermében készült. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Illés Fanni elárulta, hogy

Kislány korom óta úgy voltam ezzel a dologgal: ááá nekem biztos, hogy nem lesz férjem, hiszen gyűrűs ujjaim sincsenek, gondoltam ez egy tuti jel… Azonban ma este a nagybetűs FÉRFI, aki több mint négy éve a társam az élet minden területén, álmaim gyűrűjével a kezében azt mondta nekem, hogy szeretné ha a felesége lennék és ezzel engem a világ legboldogabb nőjévé tett.

Október derekán Illés Fanni és Szabó Álmos is állami kitüntetésben részesült.

Illés Fanni a Magyar Érdemrend tisztikeresztje (polgári tagozata) kitüntetésben részesült, míg felkészítő edzője és leendő férje Szabó Álmos a Magyar Arany Érdemkereszt (polgári tagozata) kitüntetésben részesült.

Nemrég Illés Fanni neve is felkerült az Olimpiai Bajnokok Falára

"Ugyan a táblaavatón nem voltam jelen, de a nevem már örökre itt marad kőbe vésve. Nagyon büszke vagyok arra, hogy részese lehetek ennek az aranycsapatnak, mert tudjátok azt gondolom szép dolog az eredmény, de ha nincs kivel átélned és megosztanod, akkor az nem olyan igazi... Számomra az arany a társaim dicsőségével és sikerével volt teljes."