A kiskésit, de menő lett a Tőrbe ejtve 2. új trailere!

Daniel Craig James Bond helyett ezúttal Benoit Blanc felügyelő zakójába bújva derít fel egy izgalmas bűntényt, olyan sztárok koszorújában, mint Edward Norton, Kate Hudson és Dave Bautista.

Befutott végre a hivatalos előzetes Rian Johnson Glass Onion: A Knives Out Mystery-jéhez, amit mi, magyarok Tőrbe ejtve 2. helyett Tőrbe ejtve - Az üveghagyma címmel láthatunk majd hamarosan a Netflixen. A csavaros krimi a máig kultikus népszerűségnek örvendő Agatha Christie-regények előtt tiszteleg, és az első részhez hasonlóan ezúttal is Daniel Craig bújik bele Benoit Blanc felügyelő bőrébe, hogy a görögországi partokhoz utazva hagymahéjakként hántsa le egy egyre szövevényesebbé váló rejtély burkait.

Az újabb izgalmas bűnténynek ezúttal is számos gyanúsítottja lesz, akiket olyan híres hollywoodi sztárok alakítanak a filmben, mint Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista.

Craig egyébként minden bizonnyal visszatér majd a Tőrbe ejtve 3. elszánt nyomozójaként is, hiszen most már nem kell szakmányban James Bond-folytatásokat forgatnia, Rian Johnson pedig olyan szerződést írt alá a Netflix vezetőivel, amelynek értelmében nem is egy, hanem rögtön két Knives Out-filmet kell prezentálnia záros határidőn belül a streaming platformnak.

(via Variety)