A Netflix beleszólt Adam Sandler új filmjének forgatókönyvébe

Kínában nem elérhető a Netflix, így Sandlernek át kellett tenni a film egyik helyszínét máshova.

Új, Hustle című filmjében Adam Sandler egy NBA-s tehetségkutatót alakít, aki egy rendkívüli játékos felfedezésével próbálja újra beindítani a karrierjét. A színész a The Dan Patrick Show-ban beszélt a filmről, és elmesélte, hogy a Netflix a forgatókönyv egyik pontjának változtatását kérte.

Eredetileg úgy volt megírva, hogy Kínában találok egy játékost, azonban a Netflix Kínában nem elérhető. Szóval azt mondták: "Srácok, átírnátok, hogy Latin-Amerikában vagy Európában találjunk valakit?" Szóval a következő dolog, amire emlékszem, hogy Mallorcán vagyok.

A műsorvezető, akinek van egy aprócska cameója a filmben, ennek hallatán teljesen ledöbbent.

– Várj, ez tényleg így történt?
– Igen, eredetileg úgy volt, hogy "keress egy játékost Kínában".

 

A streaming szolgáltatás jelenleg nem érhető el Kínában. Tavaly szeptemberben Reed Hastings, a Netflix társ-vezérigazgatója a CNBC-n, Andrew Ross Sorkinnak adott interjújában így nyilatkozott a piacról: "A kínai kormány néhány évvel ezelőtt elutasított minket, így az elmúlt néhány évben nem foglalkoztunk Kínával".

A Netflix Hustle című filmjében Juancho Hernangómez, a Memphis Grizzlies játékosa alakítja azt az újoncot, akitől Sandler karaktere azt reméli, hogy segít megváltoztatni a szerencséjét.

"[Hernangómez] minden jelenetben jobban játszik nálam" – mondta Sandler. "A fenébe is, de így van. Ez a srác elesik, sír egy jelenet közepén, úgy, ahogy kell. Minden poénjánál úgy érzem, hogy gördülékenyebben mondta, mint ahogy én mondtam volna.

A filmben Queen Latifah, Robert Duvall és Ben Foster is szerepel, és több NBA-játékos és edző is feltűnik benne, a forgatókönyvet Taylor Materne és Will Fetters által írták, a rendező Jeremiah Zagar. A Netflix még nem jelentette be, mikortól láthatjuk.

(Forrás: The Hollywood Reporter)