A Netflix megcsinálta a Hóember 50 árnyalatát – Előzetes!

Mert ki ne álmodozott volna még arról, hogy életre kel egy szexi, kigyúrt hóember?

Aki volt kiskamasz (vagy gyereklelkű felnőtt), az ismeri azt a megunhatatlan poént, amikor is a hóember répája átkerül az orráról az ágyékára.

Az elbűvölő hóember című új Netflix-film alkotói erre a pajzán ötletre még rátettek egy (hó)lapáttal, és elképzelték, milyen lenne, ha életre kelne a hóember, és joviális, sörhasú apóka helyett

egy olyan szálkásra gyúrt szépfiúvá változna, aki imádja mutogatni a kockahasát.

Jerry Ciccoritti karácsonyi romkomjában tényleg ezt történik: az özvegy Kathy (Lacey Chabert) ráad egy varázserővel bíró sálat egy vonzó hóemberre, aki nem sokkal később életre kel. A Dustin Milligan által alakított Jack még sosem randizott (és nyilván szűz is), úgyhogy akadnak izgalmas bonyodalmak, de a páros elkezd egymásba szeretni, és felforrósodik köztük a hangulat. Ami annyira nem jó hír Jacknek, mert ő ugye mégiscsak egy hóember… Szóval csak kevés idejük van, mielőtt a férfi olvadni kezd.

Az elbűvölő hóember (érthetetlen, miért nem Forró Hóember lett a magyar cím…) november 13-án debütál, és része a Netflix ünnepi filmsorozatának, amelynek keretében novemberben minden szerdán más-más karácsonyi tematikájú film kerül fel a platformra. November 6-án a Jövő karácsonykor (Meet Me Next Christmas) jön Christina Milian főszereplésével, november 27-én pedig a Lindsay Lohan-féle A mi kis titkunk (Our Little Secret) debütál.

Lacey Chabertet korábban a Bajos csajokban és a Parti gimiben láthattuk, emellett a Hallmark Channel ünnepi romantikus komédiáinak is állandó szereplője. Dustin Milligan szerepelt a Szökés című sorozatban, a Schitt's Creekben és a Fiam nélkül sohában, illetve a legutóbbi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált Shell című horrorfilmben is, amelyben Elisabeth Moss és Kate Hudson voltak a partnerei.

via: THR