A Netflixnek Valentin-napra és anti Valentin-napra is van ajánlata

Az első szerelem vicces bénázásaitól kezdve az igaz szerelmet sugalló romantikus hangulaton át az egészen forró perceket megörökítő pikánsabb darabokig a streamelős óriásnál rendkívül széles a skála a szerelmesek ünnepére ajánlott filmekből és sorozatokból.

Van, aki kedveli, van, aki imádja, mások hidegrázást kapnak tőle: a Valentin-nap mindenkiből kivált valamilyen érzelmet. A szerelmesek egy része romantikus hangulatba kerül, míg mások (főleg a Bálintok) úgy érzik, ennek a napnak nem csak a szerelemről kellene szólnia. A Netflix kínálatában minden hangulathoz megvan a megfelelő film vagy sorozat – ráadásul nem feledkeznek meg azokról sem, akik csak azt kívánják, legyen már vége ennek a nyálas-cukormázas-szívecskés felhajtásnak.

Az első szerelem emlékét például a tabudöntögető Szexoktatás, az izgalmas Riverdale vagy a másképp izgalmas Én még sosem… és Julie and the Phantoms című sorozatokkal eleveníthetjük fel. Aki pedig filmre vágyik, annak ott van A fiúknak – Örökkön örökké vagy A csókfülke. A Bridgerton család (kritikánk itt), a Garantált szerelem, a Vak szerelem, Az utolsó királyság és az Édes magnóliák című művek segítségével pedig az igaz szerelem nyomába eredhetünk.


Forró kalandok a téli fagyban jeligével a Netflix az Ellenállhatatlan kísértést, a Bűnös vágyat, a Barátság perverziókkalt (kritikánk itt), a Valeriát és a Te című sorozatot ajánlja, míg Őrült, dilis… szerelem? címszóval a Rév Marcell által fényképezett, Zendaya és John David Washington alakításával fémjelzett Malcolm és Marie-t (kritikánk itt), továbbá a Kétségbeesetteket, a Hát nem romantikus?-t, A másik Missyt és a Mindig csak talánt javasolják.

Végül, de nem utolsósorban a streamelős cégnek azok számára is van ajánlata, akik szívük mélyéről gyűlölik a Valentin-napot. Ők a Péntek 13 vagy a Vérengzés című horrorral, a Sokat akar a szarka című fekete komédiával vagy Az űrsepregetők című sci-fivel (kritikánk itt) próbálhatnak megfeledkezni erről a gusztustalan és álságos ünnepről.


(via Netflix / Open Communications)