Az Alien: Earth első előzetese rövid, de annál rémisztőbb lett

Az Alien: Earth előzetese 15 másodpercnyi borzongás.

Túl sok minden nem derült ki az Alien: Earth első előzeteséből, de az emberek ijesztegetésére tökéletesen alkalmas. A népszerű franchise-hoz készülő sorozatot az FX készíti, és 2025-ben debütál a Hulu-n, tehát a magyar rajongók valószínűleg majd a Disney+ streamingszolgáltatón pörgethetik ki a jövőre megjelenő epizódokat. Az előzetesben Xenomorph vicsorát is láthatjuk:

A sorozat készítése mostanáig váratott magára

A Ridley Scott által rendezett A nyolcadik utas: a Halál 1979-ben jelent meg, és az elmúlt 45 évben minden idők egyik legsikeresebb sci-fi-horror franchise-a lett, hiszen számos folytatás és előzmény készült már hozzá. A legújabb filmet, az Alien: Romulust csak néhány hete vetítik a mozik, de már a következő rész is tervben van, jövőre pedig érkezik végre az Alien: Earth című sorozat, ami szintén az Alien-filmek világában játszódik, és amihez nemrég a hivatalos leírás is kijött: 

Amikor egy titokzatos űrhajó lezuhan a Földre, egy fiatal nő és egy szedett-vedett katonai csapat sorsdöntő felfedezést tesz, amely során szembekerülnek a bolygót érintő legnagyobb fenyegetéssel.”

A sorozatot Noah Hawley készíti, és olyan színészek kaptak benne szerepet, mint Sydney Chandler, Alex Lawther és Timothy Olyphant. Egyelőre nincs premierdátum, de a tervek szerint 2025 első felében debütál valamikor a sorozat, amely A nyolcadik utas: a Halál eseményei előtt 30 évvel játszódik majd. 

Ez is érdekelhet!

Sikerül-e megtörnie az Alien: Romulusnak a xenomorph átkát?

Az idén érkező folytatás sikere sokak szerint azon áll vagy bukik, hogy hogyan fogja megragadni a gyilkos alien alakját – szó szerint értve és képletesen véve egyaránt.

Tovább

Viszlát űr! A központi helyszín a Föld lesz

A sorozat abban tér el a filmektől, hogy a helyszín a Föld lesz, a hőseinknek itt kell majd szembenézniük a rájuk leselkedő veszélyekkel. Szintén izgalmas, hogy a mesterséges intelligencia is nagy szerepet kap benne, méghozzá a Weyland-Yutani cég felvirágzása miatt.

Az Alien: Earth című sorozatban executive producerként Ridley Scott is kiveszi a részét a munkából.

A készítők célja egyébként az, hogy jó pár évig fusson a sorozat, és minél izgalmasabb történeteket mutathassanak be a franchise rajongóinak. 

Forrás: Uproxx