Brutál nyomasztó előzetest kapott a valós Squid Game vetélkedő

A Netflix igazi, reality játékot készített az egyik legnépszerűbb sorozata alapján.

A streamszolgáltató egyik legnézettebb sorozat, a dél-koreai Squid Game (Nyerd meg az életed) hamarosan visszatér a második évaddal, amiben az első szezon minden túlélője szerepelni fog, valamint új karakterek is lesznek. Ezek közt azonban egyetlen nőt sem találni, amit több rajongó sérelmezett.

Forrás: Netflix

 

A Squid Game második szezonja valamikor 2024-ben érkezik, és minden epizódot Hwang Dong-hyuk ír és rendez, aki Emmy-díjat kapott az első évadban végzett munkájáért. Előtte azonban még egy egyedi és érdekes koncepcióval jelentkezik a Netflix: egy valóságshow keretien belül éleszti fel a sorozatot. A Squid Game: The Challenge (Nyerd meg az életed: A kihívás) most kapott egy rövid előzetest, ami elég nyomasztóra sikerült, szóval remekül hozza sorozat miliőjét.

A mindössze fél perces kedvcsinálóból ugyan még nem derül ki, hogy pontosan milyen lesz a játékmenet, de azt láthatjuk, miként reprodukálták a sorozat díszletét és hangulatát. Miközben ezt mutatják, a következő baljós felirat jelenik meg: „Idén a világ leghírhedtebb játéka valósággá válik.” Majd egy nő hang azt mondja:

„Játékosok, figyelem! Álljanak a vonal mögé, és várjanak a további utasításokra!”

még több koreai sorozat

A Squid Game-en is túl, avagy a Netflix legjobb koreai sorozatai

A Squid Game elképesztő sikere előtt viszonylag kevesen tudták, hogy a koreai sorozatok mennyire jók, pedig rengeteg van belőlük és a Netflix kínálatából most már mi is bőven válogathatunk. Íme szubjektív ajánlónk kritikákkal.

Tovább

 

A műsorban 456 játékos versenyez a 4.56 millió dolláros közös pénzdíjért. Bár a Squid Game: The Challenge-et minden idők legnagyobb valóságshow-versenysorozataként hirdetik, ám a sérülésekről szóló beszámolók, valamint „a kegyetlen” és „az embertelen” bánásmódról szóló pletykák eléggé megtépázták a reality hírét, már előre is.

(via Uproxx, The Hollywood Reporter)