Ennyi gázsit kapnak a Jóbarátok szereplői a várva várt reunionért

A Hollywood Reporter szerint 2,5-3 millió dollár körül kaszált fejenként a hat szereplő. Azért az nem rossz órabér!

Május 27-én végre valahára visszatér a képernyőkre a Jóbarátok. Igaz, csak egy egyórás beszélgetős különkiadás erejéig, ami a Jóbarátok: Újra együtt címet kapta – a magyar rajongóknak jó hír, hogy az amerikai HBO Max-premierrel azonos időben, május 27-én, csütörtök délelőtt a hazai HBO GO kínálatába is felkerül.

A Jóbarátok sztárjai, azaz Jennifer AnistonCourteney CoxLisa KudrowMatt LeBlancDavid Schwimmer és Matthew Perry visszatértek a legendás sitcom eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner  stúdió területén található 24-es színpadra (egészen konkrétan Monica díszletlakásának kanapéjára!), hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a kultikus sorozatot. No de mennyit kaptak a színészek ezért az egyórás reunionért?

A Hollywood Reporter információi szerint valahol 2,5-3 millió dollár között, ami nagyjából 714-857 millió forintnak felel meg!

De ne sajnáljuk tőlük, bőven megdolgoztak ezért a pénzért, amikor 1994 és 2004 között, tíz évadon keresztül futott a sorozat. A Jóbarátok a '90-es évek egyik legmeghatározóbb sitcomja lett, ami még ma is kultikus népszerűségnek örvend. Olyannyira, hogy a hat főszereplőnek a mai napig 20-20 millió dollárt fizet minden évben a Warner, annyi tévécsatorna és streaming platform ismétli világszerte a sorozatot. Azért annak a tükrében nem rossz zsebpénz ez, hogy a legelső évad idején még csak 22 500 dolláros gázsit kaptak epizódonként a színészek – ami a 9-10. évadra már epizódonként 1 millió dollárra nőtt. A hat sztár személyes vagyona ezzel így fest jelenleg:

  • Jennifer Aniston: 300 millió dollár
  • Courtney Cox: 150 millió dollár
  • Matthew Perry: 120 millió dollár
  • David Schwimmer: 100 millió dollár
  • Lisa Kudrow: 90 millió dollár
  • Matt LeBlanc: 80 millió dollár

A Jóbarátok: Újra együtt teljes tartalma egyelőre nem ismert. Csak annyit tudni, hogy számos sztár feltűnik majd a nosztalgiashow-ban (itt gyűjtöttük össze az impozáns névsort), a színészek pedig nem karakterben lesznek, hanem saját maguk fognak visszaemlékezni könnyes szemmel a '90-es évekre, vicces olvasópróbát tartanak a régi jeleneteikből, és kvízjátékban mérik fel egy asztal körül ülve, mennyire emlékeznek még a Jóbarátok apró részleteire az utolsó epizód levetítése után 17 évvel.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu