Eszelős trailer jött ki Daniel Radcliffe zenés filmjéhez

A Weird: The Al Yankovic Story című életrajz-paródiában a Potter-filmek sztárja bongyorhajú énekesként szántja fel a színpadot, és még Madonnával is flörtöl!

A Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe mindig előrukkol valami vicces marhasággal, csak hogy ne skatulyázzuk be őt örökre roxforti mágustanoncnak. Játszott fingorászó vízi hullát, rohangált már a kezéhez celluxozott stukkerekel, ezúttal pedig egy igen szórakoztató filmben dolgozta fel a a neves amerikai zenész-parodista „Weird Al” Yankovic életét. A produkció Weird: The Al Yankovic Story címen fut, és Radcliffe eszelősen vicces lesz benne a kamionos bajuszával meg a göndör parókájával. Íme a legújabb, fergeteges előzetes a filmhez:

De kicsoda Weird Al Yankovic? Egy olcsó hasonlattal élve: ő az amerikai Sipos „Irigy Hónaljmirigy” Peti,

aki abból csinált fényes karriert, hogy vicces paródiákat faragott a legismertebb angol nyelvű popslágerekből. A Gangsta's Paradise-ból nála Amish Paradise lett, Michal Jackson Bad-jéből Fat, és így tovább.

A Weird: The Al Yankovic Story forgatókönyvét ráadásul maga Yankovic írta, így természetesen ez nem egy igazi zenés életrajzi film lesz, hanem a zenés életrajzi filmek paródiája, ahol a szerző olyan kamu eseményeket is kitalált saját magának, mint egy viharos szerelmi viszony a pop hercegnőjével, Madonnával! Persze ez akár még meg is történhetett volna a valóságban is, mert a két zenésznek vannak közös barátai (sőt, a legenda szerint maga Madonna panaszkodott egyszer arról egy ismerősének, hogy Yankovic igazán csinálhatna már egy paródiát a Like a Virgin-ből Like a Surgeon címmel – a sztori természetesen a zenész fülébe is eljutott, aki el is készítette a mókaverziót). 

A Weird: The Al Yankovic Story a Torontói Filmfesztivál Midnight Madness programja keretében debütál majd szeptember 8-án, a szélesebb nézőközönség számára pedig november 4-től lesz elérhető a Roku Channelen. Arról sajnos egyelőre nincs semmi hír, hogy bármelyik magyar filmforgalmazó behozza-e a hazai mozikba.

(via Independent & Variety)