Ez az 5 legjobb komédiasorozat a Netflixen idén

Gyerekkorunk nagy kedvencei, a Karate kölyök-filmek és a Addams Family 1-2 is kaptak egy-egy kacagtatóan jó folytatást, amit most megnézhetünk az egyik legnagyobb streamingszolgáltatón.

Nevettél már ma? Most majd fogsz! Legalábbis ha megfogadod a tanácsunkat, és a Netflix kínálatából választod ki az alábbi sorozatok valamelyikét a péntek esti vagy a hétvégi felhőtlen szórakozáshoz...

1. Wednesday

A „galád család” új verziója, amit Tim Burton forgatott le a '90-es években nagy népszerűségnek örvendő Addams Family - A galád család és a folytatása, az Addams Family 2. – Egy kicsivel galádabb a család előtt tisztelegve, a november végi Netflix-premier óta a streamingszolgáltató egyik legnézettebb produktuma. Ráadásul táncőrületet szabadított el a TikTokon, és hatalmas sztárt csinált a címbéli főszereplő lányból, a folyton feketébe öltöző Wednesdayből, melynek hatására az őt alakító Jenna Ortega nevét mostanra alighanem már az is ismeri, aki az elmúlt hónapokat bezárva töltötte egy kísértetkastély pincebörtönében.

 

2. Cobra Kai

A klasszikus Karate kölyök jelenben játszódó folytatása, amelyben ráadásul az eredeti színészek (Ralph Macchio, William Zabka és Martin Kove) alakítják az időközben szintén évtizedeket öregedett karaktereiket, akkora telitalálatnak bizonyult 2018-ban, hogy a Netflix már a 6. évadot fogja bemutatni idén – ami sajnos egyúttal az utolsó is lesz. Nagy kár, mert a Port kritikusa szerint

a sorozat legnagyobb erénye, hogy érződik rajta: fekete öves rajongók készítették.

 

3. Menned kell! – Egy este Tim Robinsonnal

Ebben a hihetetlenül szórakoztató vendégszereplőkkel teletűzdelt rendhagyó szkeccsműsorban minden jelenet tartogat valamilyen meglepetést. A főszerepben (micsoda meglepetés...): Tim Robinson!

 

4. Murderville

Ez a félig improvizált hatrészes komédia nemcsak az olyan népszerű nyomozósorozatokat másolja, mint az Esküdt ellenségek (Law & Order) vagy a Dr. Csont, de csavar is egy nagyot a jól ismert dramaturgián azzal, hogy az egyik gyilkossági nyomozó minden részben egy-egy híres ember, akinek fogalma sincs az adott bűntényről, mert nem adták neki oda a forgatókönyvet. A nyomozást mindegyik epizódban a mókás bajszú Will Arnett vezeti, aki mellett láthatjuk botcsinálta detektívként a bűntényről mit sem sejtő Sharon Stone-t, Annie Murphyt, Conan O’Brient, Ken Jeongot, Kumail Nanjianit, és Marshawn Lynch-et is.

 

5. Last One Standing

Ebben a szürreális japán realityben felvágott nyelvű humoristáknak kell szócsatát vívniuk egymással, hogy továbbjussanak egy rendhagyó túlélőshow következő állomására. Azonban ha a vicceik nem találnak be az ítészeknél a rögtönzött jelenetekben, akkor végleg kiesnek a műsorból. Ki lesz vajon a legviccesebb, és ki marad talpon utoljára?

 

(via Ranker.com)