Ez vár ránk februárban a Netflixen

Lesz mit nézni Valentin-napon is.

A februárt is megtolja a Netflix, és bár elsősorban a romantikus filmeké és sorozatoké lesz a főszerep, természetesen thrillerből, fantasyból és megtörtént bűneseteket feldolgozó dokumentumfilmből sem lesz hiány. A Halle Berry főszereplésével készült The Mothership című sci-fit viszont hiába keressük: a filmet eredetileg még 2023-ban tervezték bemutatni a Netflixen, de úgy néz ki, hogy végül egyáltalán nem kerül fel a platformra. Viszont hamarosan újabb HBO-s sorozat érkezik a streamingóriás felületére: a Szex és New York mind a 94 epizódját nézhetjük áprilistól.

 

Február 1.

Fame After Fame – 1. évad

Munkakeresős valóságshow.

 

Február 2.

Beszéljünk a szexről – 1. évad

A részmunkaidős vlogger, Chu Ai arra használja a csatornáját, hogy őszintén beszéljen a szexről. Ám a való életben sokkal nehezebbnek bizonyul számára a téma.

 

Orion és a Sötétség

Egy élénk fantáziával bíró fiú szembenéz félelmeivel egy felejthetetlen utazás során az éjszakában új barátjával, Sötétséggel, egy hatalmas, mosolygós lénnyel.

 

Február 5.

Dee és barátai Óz birodalmában – 1. évad

Amikor egy titokzatos kulcs segítségével Óz birodalmába kerül, Dee, az átlagos kislány, zenés utazásra indul, hogy megmentse a varázslatot – és a történet hőse lesz.

 

Luz: A szív ragyogása – 1. évad

A kalandor iskolás lány, Luz, akit egy kaingang család nevelt fel, felkerekedik társával, egy szentjánosbogárral, hogy kiderítsék az igazságot a származásáról.

 

Raël: The Alien Prophet – 1. évad

Dokumentumfilm arról, miként lett egy földönkívüli ihletésű vallásból szekta.

 

Február 8.

Egy nap – minisorozat

Miután együtt töltötték a diplomaosztó éjszakát, Emma és Dexter külön utakon jár, de az életük továbbra is összefonódik. David Nicholls regénye alapján.

 

Február 9.

Alfahímek – 2. évad

Négy jó barát, Pedro, Luis, Raúl és Santi kissé elveszettnek érzi magát az erős nők uralta új világban, és mindegyikük a maga szeszélyes módján próbál alkalmazkodni.

 

A hamvakból

Egy szigorú lányiskolában titokzatos tűzvész tör ki. Mindenki azt találgatja, hogy vajon baleset volt-e, vagy gyújtogatás történt.

 

Gyilkos paradoxon – 1. évad

Amikor egyik véletlen haláleset éri a másikat, egy hétköznapi fiatalember véget nem érő macska-egér játékban találja magát egy ravasz detektívvel.

 

Lover, Stalker, Killer

Bűnügyi dokumentumfilm.

 

Február 13.

Ölj meg, kedvesem!

Egy nyertes lottószelvénynek súlyos következményei vannak, amikor a házaspár elkezdi egymás meggyilkolását tervezni a pénzért.

 

Taylor Tomlinson: Akinek mindene megvan

Stand-up műsor.

 


Február 14.

Sowetói románcok

Egy anya, aki kétségbeesetten várja, hogy a három szingli fia megházasodjon, az elsőként nászra lépőnek ígéri a házát, így aztán beindul a verseny az oltárhoz állásért.

 

Jó reggelt, Verônica! - 3. évad

Miközben egy randioldalon garázdálkodó ragadozóra vadászik, a mellőzött rendőrnő rábukkan egy házaspár szörnyű titkára – és az azt leplező szövevényes összeesküvésre.

 

Vak szerelem – 6. évad

Nick és Vanessa Lachey a házigazdái ennek a társadalmi kísérletnek, melyben férfiak és nők keresik a szerelmet, majd eljegyzik egymást, mielőtt személyesen találkoznának.

 

Nem kispályás

Az egyéjszakás kalandok becserkészésében profi New York-i sportújságírónő beleszeret az egyik célpontjába. Vajon képes lesz az alkalmi szexről komoly kapcsolatra váltani?

 

Szívszerész

Amikor egy szkeptikus újságíró egy cikk kedvéért vonakodva részt vesz egy szerelmi bánatot kezelő terápián, végül kitárja a szívét bájos terapeutája előtt.

 

Február 15.

AlRawabi Leányiskola – 2. évad

Az előkelő AlRawabi Leányiskola zaklatástól szenvedő kitaszított diákjai kockázatos megaláztatások egész sorát tervelik ki, hogy visszavágjanak zaklatóiknak.

 

Az utolsó nindzsaklán – 1. évad

Egy problémás családnak vissza kell térnie a titkos küldetések világába egy sor fenyegetés megállítására – pedig már rég maguk mögött hagyták vad nindzsaéveiket.

 

Ready, Set, Love – 1. évad

Thai romantikus sorozat.

 

The Vince Staples Show – 1. évad

A színész és rapper, Vince Staples élete és munkássága.

 

Február 16.

Komikus káosz – 1. évad

Miután kirúgják saját cégétől, a tanácstalan férfi a törékeny házassága és a nehézségekkel küszködő dumaszínháza közepette igyekszik boldogulni.

 

A mélység

Miközben Kiruna városa süllyed, Frigga a világ legnagyobb földalatti bányájának biztonsági főnökeként a munkája és a családja között őrlődik.

 

Február 19.

Einstein and the Bomb

Mi történt azután, hogy Einstein elmenekült a náci Németországból?

 

Ritmusra – Olaszország – 1. évad

A zenei tehetségkutatóban Fabri Fibra, Geolier és Rose Villain járja Róma, Nápoly és Milánó utcáit a rap legújabb olasz szupersztárját keresve.

 

Február 20.

Mike Epps: A hírnév érdekében

Stand-up előadásában Mike Epps elmondja gondolatait a rossz személyi higiéniáról, a kudarcba fulladt hűtlenkedésről és a munkahelyi férjek ellen vívott háborúról.

 

Február 21.

Avatár – Az utolsó léghajlító – 1. évad

Az Avatár néven ismert fiatal fiúnak el kell sajátítania a négy elemi erőt, hogy megmentsen egy háborúban álló világot és megküzdjön a könyörtelen ellenséggel.

 

Február 23.

Formula 1: Hajsza a túlélésért – 6. évad

Minden egyes vérre menő Forma-1-es futam idején a pilóták, a menedzserek és a csapattulajdonosok magas fordulatszámon élik az életüket – a pályán és azon kívül egyaránt.

 

Mea Culpa

Thriller.

 

Through My Window: Looking at You

Romantikus vígjáték.

 

Február 24.

American Conspiracy: The Octopus Murders
Megtörtént bűneset alapján készült dokumentumfilm.

 

Code 8 Part II

 

Mocsár – 3. évad

Az évszázad árvize újabb holttestet mos felszínre a Grontyi-erdőben, ami fényt derít korrupcióra, a 90-es évek csalásaira és a II. világháború régen eltemetett titkaira.

 

(via Uproxx, What’s on Netflix, The Hollywood Reporter)