Ezekkel a filmekkel és sorozatokkal jön idén a Netflix

Kiderült az is, a népszerű szériák közül melyek nem térnek vissza 2024-ben.

Next on Netflix címmel tartott médiaeseményt a vezető streamingszolgáltató, ahol Bela Bajaria tartalomigazgató osztott meg számos részletet a Netflix 2024-es projektjeivel kapcsolatban.

Bemutatták az első képsorokat Jerry Seinfeld rendezői debütálásából, az Unfrosted című filmből, amely május 3-án kerül műsorra. A Seinfeld, Melissa McCarthy és Jim Gaffigan főszereplésével készült film a Kellogg's és a Post rivalizálásáról szól a reggeli gabonapelyhek piacán az 1960-as években.

Kiderült az is, hogy augusztus 16-án mutatják be Julian Farino rendező The Union című kémfilmjét, amelynek főszereplői Mark Wahlberg és Halle Berry. Meg is osztottak egy fotót a filmből, melyben Wahlberg építőmunkást alakít, akit volt gimnáziumi barátnője (Berry) bevon a kémkedés veszélyes világába.

A Netflix egyébként a múlt héten közölte, hogy Halle Berry másik filmjét, a Matthew Charman rendezte The Mothership című sci-fi-t annak ellenére nem mutatja be, hogy a film forgatásának nagy része már befejeződött. Bajaria az eseményen elmondta, hogy az utóforgatást azért fújták le, mert a filmnek "rengeteg gyártási és történetbeli problémája volt". Hozzátette: "Mindkét oldal, az alkotók és mi is egyetértettünk abban, hogy jobb, ha nem mutatjuk be a filmet".

A streamingóriás azt is elárulta, hogy a Jon Rosenbaum által rendezett Woody Woodpecker Goes to Camp című animációs film április 12-én debütál, a The Casagrandes Movie című animációs film - amely a Nickelodeon The Casagrandes című sorozatán alapul, pedig március 22-én kerül fel a platformra.

A megosztott előzetesben belepillanthattunk emellett Janeen Damian rendező Irish Wish című fantasy-komédiájába (március 15.), amelynek főszereplője Lindsay Lohan; a Zack Snyder-féle Rebel Moon második részébe (április 19.), valamint Mark Waters Mother of the Bride (május 9.) című romantikus vígjátékába, amelyben Brooke Shields és Miranda Cosgrove szerepel.

Még nincs bemutató dátumuk, de érkeznek ezek a filmek is: Seth Gordon Back in Action című akció-vígjátéka Jamie Foxx és Cameron Diaz főszereplésével, valamint Jaume Collet-Serra Carry-On című thrillere, amelyben Taron Egerton és Jason Bateman játszik.

The Union (Forrás: Netflix)

 

A Netflix nyilvánosságra hozta a 2024-ben új évadokat indító tévésorozatok listáját, és a streamer legnagyobb sorozatai közül több nem szerepel a listán, mivel az írók és színészek sztrájkja miatt elcsúsztak a forgatási munkálatok.

A Stranger Things ötödik és egyben utolsó évada, amelynek forgatása éppen a hónap elején kezdődött, csak 2025-ben debütál, így a 3. és 4. évad (a járvány miatt), valamint a 4. és 5. évad között három év szünet lesz. Ugyanez a helyzet a Wednesday 2. évadával, amelynek a tervek szerint csak április végén indul el a forgatása egy új helyszínen, Írországban, valamint a 2023-as év egyik legnagyobb sikerével a One Piece-szel, ahol még szintén nem kezdődött el a második évad forgatása.

Három népszerű női sorozat sem tér még vissza 2024-ben: az Édes Magnóliák, a Ginny & Georgia és a Virgin River új epizódjaira is sokat kell még várni. Nem jön továbbá Az igazság ára 3. évada sem, illetve a The Watcher, az XO, Kitty és a The Recruit második évadai is csúsznak.

A Netflix legnépszerű sorozatai közül jön viszont 2024-ben a Squid Game, A Bridgerton család, az Éjjeli ügynök, a Cobra Kai, az Emily Párizsban és A diplomata.

Via: THR / Deadline / Variety