Igen viccesnek ígérkezik Taika Waititi új sorozata, amit a Kutyaszorítóban inspirált

A Thor: Ragnarök és a Jojo Nyuszi rendezője ezúttal a Hulunak forgatott komédiasorozatot Reservation Dogs címmel, a bűn útjára lépett indiánokkal a főszerepben.

A Hétköznapi vámpírok, a Thor: Ragnarök és a Jojo Nyuszi rendező-fenegyereke, az új-zélandi születésű Taika Waititi ezúttal a Netflix, az Amazon Prime és az HBO Go egyik legnagyobb konkurensének számító Hulunak forgatott komédiasorozatot Reservation Dogs címmel. A széria egy csapatnyi Oklahoma államban élő, fiatal amerikai őslakosról szól, akik lopnak, rabolnak és egy seregnyi más zsiványságot is elkövetnek, csak hogy legyen végre elég pénzük elutazni álmaik államába, Kaliforniába. Íme az előzetes:

Ha valaki esetleg a Reservation Dogs cím láttán elsőre azt hitte volna, Waititi indiánokkal forgatta újra Tarantino régi klasszikusát, az 1992-ben mozikba került Reservoir Dogs című krimijét (ami nálunk Kutyaszorítóban címmel lett kultfilm), nos, nem is tévedett olyan nagyot! A rendezőt valóban Tarantino inspirálta, ráadásul itt is fekete zakóban feszítenek a főszereplők, pont ahogyan Harvey Keitelék tették anno ebben a híres nyitójelenetben. (via NME.com)