Így válik gonosszá Emily Blunt a Netflixen

Egy rendkívül etikátlan gyógyszercégnek adja el magát Chris Evansszel karöltve A fájdalom ügynökei című filmben, amelyhez most kijött egy új előzetes.

Ahogy arról korábban, a film teaserének premierjekor beszámoltunk, október 27-én debütál a streamingóriás felületén A fájdalom ügynökei című David Yates-rendezés, ami első blikkre egy Dopesickbe / A gyilkos csodaszerbe oltott A Wall Street farkasának tűnt.

És másodikra is, hiszen a most nyilvánosságra hozott teljes hosszúságú előzetesben van is olyan konkrét jelenet, amelyben a Blunt által játszott főhősnő egy igen lelkes motivációs beszéddel fanatizálja az embereit.


A sztori szerint egy Liza nevű egyedülálló anya, aki, hogy jobb életet biztosítson beteg lányának, egy hanyatló gyógyszerészeti startupnál kezd dolgozni, egy Pete nevű fickó (Evans) keze alatt. A nő egyenesen tarol az új munkában, és csak úgy dől a lé, ám kiderül, hogy tevékenységüknek beláthatatlanok a következményei, mivel

azt általuk forgalmazott ópiát alapú fájdalomcsillapító nagyon hatásos ugyan a rákbetegek körében, ám emberek tömegei válnak függővé tőle.

Az új trailer elsősorban Liza figuráját árnyalja tovább, hiszen egyrészt folyamatosan az ő belső monológját halljuk, amelynek során saját magát próbálja meggyőzni róla, hogy miért nem gonosz ember, és miért csinálja ezt az egészet, másrészt az állásinterjús részből az is kiderül, milyen mélyről jött.


(via The Hollywood Reporter)

 

Nézd meg a korábbi teasert is!

A fájdalom ügynöke lesz Emily Blunt a Netfixen

Az Oppenheimer sztárja Chris Evans oldalán keveredik bele egy csúnya ügybe A fájdalom ügynökei című thrillerben. Nézd meg a rövid előzetest!

Tovább