Káros hatással van a munkakedvre a Netflix új sikersorozata

Sokan „panaszkodnak” arra, hogy a Nem versz át függőséget okoz.

A Netflix nagyon ért ahhoz, hogy hogyan kell beindítani az évet, tavaly a Kaleidoszkóp című rablós sorozattal szögezte a nézőket a képernyők elé, most pedig a Nem versz át című nyolcrészes thrillerük okoz függőséget. Az azonos című Harlan Coben-regény alapján készült sorozat főszereplője Maya (Michelle Keegan), aki meglátja a meggyilkolt férjét, Joe-t (Richard Armitage) az otthonában elhelyezett titkos dajkakamera kijelzőjén, ezt követően pedig egy „halálos összeesküvést fedez fel, amelynek a szálai a múltba vezetnek."

Az 5. epizódnál tartok, és már feltettem a kérdést magamnak, hogy tényleg szükségem van-e munkára, és holnap beteget jelenthetek a munkahelyemen, mert be kell fejeznem!!! Ráfüggtem."

- írta az egyik hozzászóló az X-en, míg egy másik szerint

"Nem volt jó ötlet a Nem versz átot a munkába való visszatérés előtti este elkezdeni."

Az év első darája! Csodálatos limitált sorozat volt, izgultam végig. A feszültség, a fordulatok és a befejezés...?‍? Harlan, folytasd csak!”

- írta egy harmadik néző.

Volt, aki közvetlenül Cobennek címezte a mondandóját:

"@HarlanCoben Holnap kellene visszamennem dolgozni az ünnepek után, de nem tudom abbahagyni a #FoolMeOnce nézését. Üdv újra, alváshiány."

A Nem versz át a harmadik brit televíziós adaptáció Coben műveiből a Netflixszel kötött szerződése keretében, a 2020-as Az idegen és a Maradj mellettem után. Coben mindegyik projektben executive producerként működött közre.

Via: NME