Letarolta a világot a koreai zombisorozat

A Mindannyian halottak vagyunk 25 országban lett toplistavezető.

Megállíthatatlanok a Netflix koreai sorozatai, a túlélőviadalos Squid Game, az Út a pokol felé horrorfantasy-je és a sci-fi témájú A nyugalom tengere után most egy zombidráma került a toplisták élére. A Mindannyian halottak vagyunk a január 28-i premierje óta 25 országban lett első a nézettségi listán. A széria kreátora, Lee Jae-gyu egy koreai újságnak adott interjúban már el is mondta, hogy mennyire hihetetlennek tartja azt a szeretetcunamit, amit az egész világból kaptak.

„Nagy megkönnyebbülés ez a színészeknek, és mindenkinek, aki két éven át ezen a projekten dolgozott.”

A sorozat, amely a Now At Our School című webes képregényen alapul, egy zombik által ostrom alatt tartott gimnáziumban játszódik. A Port.hu kritikusa szerint a Mindannyian halottak vagyunk

a pesszimista cím ellenére pont az élni akarásról szól, miközben a gimnazista alaptéma mellett rengeteg fontos dologra is kitér, mint az iskolai zaklatás, a társadalmi különbségek, az önzés vagy a bajtársiasság.

Via: NME

A SZESSÖN különleges kiadásában ezúttal akasztjuk a hóhért: nem más püföli a dobot, mint a PORT.hu új videósorozatának munkatársa, a zenei és bulvár tévéműsorokat karcos hangon ekéző blogger, Péter Dávid!