Megvan, ki lesz Diana hercegnő a Netflixen futó The Crown sorozatban!

A Tenet és a Macbeth 29 éves ausztrál sztárja, Elizabeth Debicki alakítja majd „a szívek királynőjét” az 5. és 6. évadokban.

A nagy sikerre való tekintettel a Netflix egy 5. és egy 6. évadot is hozzácsap a népszerű A Korona (The Crown) című tévésorozatához, ami a brit királyi család ügyes-bajos dolgaiba és az udvari intrikáiba enged bepillantást II. Erzsébet királynő alakján keresztül, többé-kevésbé korhűen. A sorozat 3. évada szuper volt (itt írtunk róla részletesen), a 4. évad idén fog felkerülni a népszerű streaming platform kínálatába, de lesz majd egy 5. illetve egy 6. évad is, amelyekhez már javában igazolják le az új szereplőket. Korábban mi is beszámoltunk róla itt a Port.hun, hogy a Demónából ismert Lesley Manville váltja Helena Bonham Cartert Margit hercegnő szerepében, de már van kiszemeltje a Netflixnek Diana hercegnő megformálójára is, Elizabeth Debiczki személyében, akit korábban láthattunk már a Macbeth-ben és A galaxis őrzői 2-ben is. A produkció a saját Twitter-oldalán jelentette be, hogy a 29 éves, Párizsban született, de Ausztráliában felnőtt színésznőre esett a választásuk, akitől egy idézetet is megosztottak:

Diana hercegnő szellemisége, szavai és tettei máig nagyon sok ember szívében tovább élnek. Igazi kiváltság és megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok ehhez a kiváló sorozathoz, amely már a legelső epizódjával berántott.

 

A rajongók kitörő örömmel és óriási lelkesedéssel fogadták a Netflix legújabb castingját – többen máris úgy kommentálták a hírt a közösségi médiában, hogy már most „érzik a díjeső szagát”.

 

Másoknak egy régi álom vált valóra, és szorgosan rakosgatják egymás mellé Elizabeth Debicki és az 1997. augusztus 31-én, mindössze 36 évesen autóbalesetben elhunyt Diana hercegnő képeit:

ELISABETH DEBICKI LESZ LADY DI A KORONA 5. ÉS 6. ÉVADÁBAN, ÉDES JÓ ISTENEM, HÁT TÉNYLEG MEGTÖRTÉNIK!

(via Independent)