Saját sorozatot kap a Netflixen a Wednesday közönségkedvenc karaktere

Nem Izé, hanem Fester bácsi.

Azt már január eleje óta tudjuk, hogy jön a Wednesday második évada, ami nem is meglepő, mert a széria jelenleg a legnépszerűbb angol nyelvű sorozatnak számít 252,1 millió megtekintéssel, ami majdnem kétszer annyi, mint a következő legnépszerűbb tévésorozat a Netflixen.

A Bloomberg értesülése szerint a második évad mellett a Netflix egy új spinoff-sorozattal is bővíti a Wednesday-univerzumot. A főszereplő Fester bácsi lesz, akit a Saturday Night Live és a Portlandia egykori sztárja, Fred Armisen alakít. A karakter a Wednesday mindössze egy epizódjában tűnt fel vendégszereplőként, mint a címszereplő apjának, Gomez Addamsnek (Luis Guzman) a testvére. Akkor lépett be a sztoriba, amikor egy másik közönségkedvenc karaktert, Izét kellett újraélesztenie.

Forrás: Netflix

 

A 2022 novemberében debütált Wednesday az Addams Family rebootja, amely képregényként indult a New Yorkerben 1938-ban, majd a hatvanas években televíziós adaptációként, a kilencvenes években pedig mozifilmként tért vissza.

A gótikus vígjátéksorozat Wednesday Addams (Jenna Ortega) kalandjait követi a Nevermore Akadémián. A sorozatot Alfred Gough és Miles Millar készítette, és Tim Burton volt a producere, aki a nyolc epizódból négyet meg is rendezett.

Via: The Independent