Sorozatként tért vissza az Egyik kopó, másik eb

És a kutya most is ellopja a show-t. Nézd meg a cukiskodással teli előzetest!

Megírta a Port is pár éve, hogy a Disney szeretné „megismertetni egy új közönséggel” Tom Hanks 1989-es kutyás krimikomédiáját, most pedig már nézhető is a végeredmény a Disney Pluszon (mármint ott, ahol már elérhető ez a streamingplatform).

Az eredeti, 1989-es film, Roger Spottiswoode (Állj, vagy lő a mamám!, A hatodik napon, Bob, az utcamacska) rendezése egy rendőrnyomozóról (Hanks) szólt, aki kénytelen elviselni partneréül egy folyton nyáladzó kutyát, mert egyedül az állat képes felismerni gazdája gyilkosát.

A széria nem remake, hanem folytatás, a főszereplő ugyanis Hanks karakterének fia (Josh Peck), aki örökbe kap elhunyt apjától egy kezelhetetlen kutyát. Apjához hasonlóan Scott is rendőrként dolgozik, és a nagy termetű, túlmozgásos jószág teljesen felborítja a tisztaságmániás férfi életét.

Az első kritikák szerint a francia masztiff (akit öt különböző kutya alakít) ellopja a show-t, de amúgy elég B-kategóriás a produkció. Igaz, már az eredeti film sem volt éppen klasszikus, a bemutató évében is csak a második legtöbb bevételt hozó kutyás-nyomozós akciókomédia lett a Kutyám, Jerry Lee mögött.

via: Rolling Stone