Szívmelengetőek a Stranger Things gyerekszereplőinek castingvideói

Az Eddie Munsont játszó Joseph Quinnel is megesett egy érdekes eset, bizonyítván, hogy az egész világ megszerette őt.

Gyerekek lévén sokat nőttek a Stranger Things szereplői, ma jócskán benne járnak a kamaszkorban – a Mike-ot játszó Finn Wolfhard különösen látványosan kamaszodik, mert úgy néz ki, mintha beletették volna egy középkori kínzóeszközbe, és emberesen megnyújtották volna –,  Caleb McLaughlin pedig már 20 éves, azaz hat évvel évvel idősebb, mint sorozatbeli karaktere, Lucas.

A Netflix Beyond Stranger Things című különkiadásának klipjében Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard és Gaten Matarazzo még egészen ifjúcska korukban, a sorozat előtt, s 2015-ben készült meghallgatáson. Nagyjából egy évvel később mutatták be az első évadot. A filmecskében a régi felvételek mellett a színészek reakcióit is látjuk, amint apró énjüket nézik, Millie Bobby Brown látványosan szörnyülködik.

De nem ők a negyedik évad valódi sztárjai, hanem a tragikus sorsú Eddie Munson, azaz Joseph Quinn, akit keblére ölelt az egész világ. A brit színész Jimmy Fallon The Tonight Showjában vendégeskedve elmesélt egy vicces történetet, ami közvetlenül a műsor felvétele előtt esett meg vele. Majdnem lecsúszott a műsorról, ugyanis a repülőtéren megállították a bevándorlásiak, és elkísérték egy "börtönszerű" szobába.

Arra kértek, hogy várjak ott körülbelül 20 percet, majd behívtak egy pulthoz, ahol valaki megkérdezte tőlem: "Mit keres az Egyesült Államokban, uram?'" Azt válaszoltam: "Azért vagyok itt, hogy találkozzam Jimmy Fallonnal a Tonight Show-ban." Nem hitt nekem.

Aztán bement egy másik fickó, aki a sorozat rajongója lévén felismerte Quint, és azt mondta tárásnak:

Hagyd békén Eddie-t!

Majd megkérdezte Quinnt, hogy visszatér-e a következő évadban, mire a színész azt felelte, hogy nem tudja.

Jobban teszed, ha visszatérsz, mondta a bevándorlási, majd visszaadta Quinn útlevelét.

(Források: Mental Floss, Collider)