Tornacipős férfi Hamupipőkéről szól az új Disney-film

A Sneakerella a jól ismert mese kifordított változata, ahol a csóró cipőkészítő fiú szeret bele a gazdag kosárlabdasztár lányába. A film feltehetően egészen új értelmezést ad a termékelhelyezésnek.

"A" változat: A Disney-nél valaki nagyon kettyósra vette azt a meetinget, ahol Disney+ legújabb nagy dobását beszélték meg, amelynek a végeredménye az lett, hogy 2022. február 18-án Sneakerella címmel fogja a streaming platform bemutatnia a jól ismert Cinderella, vagyis Hamupipőke új változatát.

A cím természetesen a sneaker, azaz tornacipő szóval próbál humorizálni, a mese főhőse ugyanis ezúttal egy „férfi Hamupipőke”, aki történetesen fekete, és New York híres-hírhedt bevándorlók lakta negyedében, Queensben epekedik álmai hercegnője után. 

 

"B" változat: Egy sportszegyártó cég rendelt magának egy egész estés filmet.

Chosen Jacobs alakítja Elt, a fiatal és feltörekvő cipődizájnert, aki néhai édesanyja cipőboltjában keccsöl raktáros fiúként, de titokban romantikus érzelmeket táplál Kira King (Lexi Underwood), a kosárlabdafenomén és edzőcipő-reklámarc Darius King lánya iránt. Sami (Devyn Nekoda) segítségével aztán egy nap Elnek megadatik a lehetőség, hogy egy puccos celebbulin és divatbemutatón személyesen is találkozhasson Kira Kinggel... A folytatásban alighanem hősünk elhagyja a bulin az egyik lábáról a kézműves lépőjét, de végül a szerelmesek egymáséi lesznek, El pedig a csókok mellé egy saját dorkókollekciót is kap a fő szponzor Adidasnál. A filmhez egyébként már egy előzetes is befutott, íme:

De vajon a kényszeresen szóviccelő filmcímek hazájában mi lesz a magyar verzió?

Kamupipőke? Dorkópipőke? Edzőcipőcske? Csodatornacsukácska?

Forrás: Disney+

 

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.