Új trailert kapott Zack Snyder netflixes űroperája

Rengeteg akciót ígér az előzetes. És persze sok-sok lassítást.

December 22-én érkezik a Netflixre Zack Snyder kétrészes sci-fi eposzának első felvonása, a Rebel Moon – A tűz gyermeke.  Az űrfilmben Sofia Boutella egy olyan titokzatos nőt alakít, aki segít megszervezni egy bolygó békés lakóinak harcát az elnyomó kormány ellen. További szereplők: Doona Bae, Ray Fisher, Staz Nair, Michiel Huisman, Charlie Hunnam, E. Duffy, Djimon Hounsou és Anthony Hopkins, aki egy Jimmy nevű robotot alakít.

Snyder a Total Filmnek elárulta, hogy a Rebel Moon ugyanabban az univerzumban játszódik, mint egy másik Netflix-filmje, A halottak hadserege, annak ellenére, hogy az egyikben az űrben, a másikban pedig az apokaliptikus Las Vegasban zajlanak az események.

A halottak hadserege elég nagy mitológiával rendelkezik, ami nem került be a filmbe. Valójában van egy karakter a Rebel Moonból A halottak hadserege soha el nem készült animációs sorozatában"

- nyilatkozta a rendező, aki eredetileg egy 172 oldalas forgatókönyvben írta meg a Rebel Moont, amiből egy több mint háromórás filmet lehetett volna csinálni. Végül a Netflixszel közösen úgy döntött, hogy a filmet két részre vágják. Snyder azt is elmondta, hogy mindkét részéből elérhető lesz egy korhatáros rendezői verzió.

A hivatalos szinopszis:

"Amikor egy galaxis peremén lévő békés kolóniát egy zsarnoki uralkodó seregei fenyegetnek, Kora (Boutella), a falusiak között élő titokzatos idegen válik a túlélésük legnagyobb reményévé. Azzal a feladattal bízzák meg, hogy találjon képzett harcosokat, akik összefognak vele a Mother Worlddel szembeni lehetetlen küzdelemben. Kora összegyűjti a harcosok kis csapatát - kívülállók, lázadók, parasztok és hadiárvák különböző világokból, akiknek közös a megváltás és a bosszú iránti vágyuk. Miközben egy egész Birodalom árnyéka nehezedik rájuk, a galaxis sorsáért küzd az új hősökből álló sereg."

A Rebel Moon 2. része, A sebejtő 2014. április 19-ére van beütemezve.

Via: Variety