Az algíri Operaházban és Budapesten is látható lesz a Feledi Project

A Feledi Project tavalyi nagysikerű fellépése után újra meghívást kapott az Algéria fővárosában megrendezésre kerülő 10. Nemzetközi Kortárstánc Fesztiválra. Magyarországot képviselve, a fesztivál zárónapján november 12-én lépnek színpadra a HULLÁMOK című előadással az Algír Operaházban spanyol, portugál, török, francia és orosz társulatok illetve az Algír Nemzeti Balett mellett.

A Hullámok premierje 2018.november 13-án volt a Bethlen Téri Színházban, a Nemzeti Táncszínház szervezésében.
Az előadásban a történet egy bensőséges meditáció, intim kirakós játék. Benyomások, érzések, hömpölygő gondolatok önmagukról és másokról, látomások, melyek egyre mélyítik a képet a hullámzó világról, melyet Virginia Woolf azonos című műve inspirált.

Először lesz látható a Nemzeti Táncszínház új épületében a társulat SZÁLKÁK című előadása. Pilinszky János ihlette táncszínházi előadást több mint másfél év után november 16-án újra láthatja a budapesti közönség.


Az előadás rólunk, emberekről szól. Az alkotók olyan kérdésekre keresik a választ, minthogy saját
élethelyzetünkben, fejlődésünkben, hol tartunk épp vagy hogyan illeszkedünk a világba, és hol tart
személyiségünk, lelkünk fejlődése illetve miben vagyunk közösek Pilinszkyvel?
A három éve bemutatott előadás új szereposztásban lesz látható, Lázár Eszter, Spala Korinna, Bajári Levente táncművészek partnere most maga az alkotó, koreográfus Feledi János lesz. Zongorán közreműködik Tóth Mariann, a díszlet, látvány Minorics Krisztián munkája.