Indul a színházi élet a Radnóti Színházban

Remélhetőleg szeptembertől újra normál üzemmódban működhetnek a színházak, a Radnóti egyből két bemutatóval is készül a nyitásra.

Két bemutatóval indul a szeptember, a májusról idekerült Csapodár madárkával, amit a Radnóti színpadán mutatatnak be Szőcs Artur rendezésében, Peer Krisztián átiratában. Nem is baj, hogy a Covid után egy ízig-vérig reneszánsz komédiát mutatnak be, hogy legyen min nevetni, oldani a szorítókötéseket, amiben hónapokig éltünk.

A Radnóti Tesla Labor, a Kazinczy utca 21. szám alatt szeptember végén a Gina című ősbemutatóval várja nézőit. Schwechtje Mihály rendező, a szöveget a színészek improvizációja alapján írja. Korunk problémáját dolgozza fel: a party drogok létezése miként borít meg családokat, fiatal életeket, hogyan lehet feldolgozni mindezt, főleg az elkövetők szüleinek.

A Radnóti Tesla Laborban a saját előadásaikon túl továbbra is láthatók a függetlenek produkciói, melyekből az Elhanyagolt férfiszépségeket, a Törvényen belült, az Én, Iphigéniát és a Magyar akácot láthatják októberben.

Lesz még 10, meg A vágy, MOLIÈRE – the passion, Gloria, A szerelmesek házai, Radnóti és Petri-est is.