Katona József Színház - műsoráltozás!

Az alábbiak szerint megváltozik a Katona József Színház műsora.

A Katona József Színház közleménye:

"Értesítjük Nézőinket, hogy műsorunk az alábbi időpontokban megváltozik:

október 16.: Boci boci (az SZFE vendégjátéka): ELMARAD

Az online megvásárolt jegyek árát automatikusan visszatérítik. További információ az Ódry Színpad elérhetőségein kérhető.

okktóber 23.: Nóra - karácsony Helmeréknél: ELMARAD

A megvásárolt jegyek az október 19. és november 23. előadásra érvényesek, kérjük nézőinket, hogy a megfelelő időpont kiválasztása után a szervezes@katonaszinhaz.hu címre, vagy telefonon a 06 1 317 4061-es telefonszámon jelezzék a jegycserét október 18. 18:00-ig.
Ha egyik időpont sem felel meg, más tetszőleges nagyszínházi előadásra is átcseréljük jegyeiket. Visszaváltási igényüket kérjük október 20. 18:00-ig jelezzék a fenti elérhetőségek valamelyikén.

október 29.: Ha elmúlik öt év: ELMARAD

Helyette: E(gy)P(ercesek) - Esterházy-fragmentumok Máté Gábor előadásában.
A jegyek automatikusan érvényesek, online vásárlás esetén kérésre a vételár már visszautalásra került, egyéb esetben visszaváltási igényüket a szervezes@katonaszinhaz.hu címen vagy telefonon a 06 1 317 4061-es telefonszámon jelezhetik.

november 9.: Ha elmúlik öt év: ELMARAD

Helyette: Othello
A jegyek automatikusan érvényesek, online vásárlás esetén kérésre a vételár már visszautalásra került, egyéb esetben visszaváltási igényüket a szervezes@katonaszinhaz.hu címen vagy telefonon a 06 1 317 4061-es telefonszámon jelezhetik."