A Jóbarátok egyik alkotója elárulta, miért nem lesznek soha új részek

A rajongók nagyon szeretnének folytatást. Évről évre felröppen a pletyka, hogy jön a reunion, de aztán jön a hivatalos cáfolat is.

Évről évre felröppen a pletyka, hogy esetleg folytatódna a 25 évvel ezelőtt elindult kultikus vígjátéksorozat, a Jóbarátok – hogy aztán valaki hivatalosan cáfolja a hírt, a rajongók legnagyobb bánatára. Ezúttal az egyik alkotó, az író-producer Marta Kauffman nyilatkozott arról a Rolling Stone magazinnak adott interjújában, hogy miért nem lesz reunion:

A sorozat azokról az időkről szólt, amikor az embernek a barátai voltak a családja. Ezek az idők azonban elmúltak. Összecsődíthetjük ezt a hat színészt, de a sorozat lelkét már nem tudnánk visszahozni. Csak csalódást okoznánk.

Az első pletykák a Jóbarátok visszatéréséről 2016-ban indultak el, amikor a szereplőgárda (a Chandlert alakító Matthew Perry kivételével) közös interjúban nosztalgiázgatott kedélyesen a 2004-ben véget érő sorozatról. 2018-ban a Rachelt alakító Jennifer Aniston a Late Night Show-ban James Cordennak beszélt arról, hogy ő, valamint Courteney Cox és Lisa Kudrow szívesen benne lennének egy folytatásban, de a három férfi sztárt ez már nem nagyon hozza lázba. Tavaly Matt LeBlanc, azaz Joey is arról beszélt, hogy nem működne a nagy visszatérés, mivel már mindannyian külön utakon járnak – ő például a Top Gear autós magazin műsorvezetője. (via NME.com)