A kamerák előtt mondta el a titkot a családjának Az álommeló győztese

Keserű Balázs nyerte az RTL műsorát, és a havi hárommilliós fizetést, de erről péntekig hallgatnia kellett.

Hat hétig tartó küzdelem után péntek este véget ért az RTL üzleti realityje, Az álommeló, amelyben a Cápák között műsorból ismert milliárdos vállalkozó, Balogh Levente kereste elnöki asszisztensét. A döntőbe Vajtó Detti és Keserű Balázs jutott be, és végül utóbbira esett Balogh választása, és egyből alá is íratta vele a szerződést.

A cégvezér a Fókusznak így nyilatkozott a döntése hátteréről:

„Az utolsó pillanatig gondolkoztam, hogy nekem egy emberre, egy nagybetűs emberre van szükségem vagy egy szakemberre. És a végén úgy döntöttem, hogy első lépésben egy szakemberre van szükségem. És másodszor egyszer, majd már az embert fogom nézni.”

Balogh Levente azt is kiemelte, hogy Balázs nagyon emlékezteti a 25 éves fiatalkori önmagára, aki szerinte talán képzettebb is, mint ő volt ennyi idősen. Az elnök elmondta, az első három hónap arról fog szólni, hogy asszisztensének nagyon kell figyelnie, és megismernie a munkatársait, majd csak ezután kapja az új feladatokat.

 

Keserű, aki a műsor előtt egy minőségbiztosítással foglalkozó cég alkalmazottja volt, elmondta, hogy eddig nettó 680 ezer forint körül keresett. Egyelőre nem akar változtatni az életén.

„Nem költözöm új albérletbe, nem vásárolok autót. Egyelőre kivárok, és amennyit csak lehet, félreteszek a fizetésemből. A beosztásból fakadóan a megjelenésemre figyelnem kell, úgyhogy veszek majd egy-két szebb ruhadarabot.”

Keserű munkaviszonya június elsejétől kezdődik, addig kell felmondania az előző munkahelyén. Mivel Az álommeló forgatása már februárban véget ért, Balázsnak egészen péntek estig titkolnia kellett, hogy ő nyert, még a családja előtt is. A hírt végül a Fókusz stábja előtt osztotta meg velük. A szülei, testvére és nagymamája nem is sejtették, hogy miért érkezik tévéstáb Karcagra.   

"Volt egy kis turpisság a dologban, de el kell, hogy mondjam nektek, hogy kis változások lesznek júniustól, mert megnyertem a pozíciót, és én lettem Balogh Levente új elnöki asszisztense.”

 

Balázs úgy van vele, hogy bár a szerződése határozott egy évre szól, ő próbaidőként fogja fel.

Meg kell nyomnom ezt az egy évet, és úgy bizonyítanom, hogy utána határozatlan időre írjam alá a pozíciót.”

Az édesanyja, Keserűné Ébner Tünde nagyon büszke a fiára.

Már több a fizetése mérnökként három-négy-öt éves munkaviszony után, mint nekünk 30 év után. Tehát innentől kezdve nekünk egy álom, ő meg megvalósította a saját álmát.”

via: Rtl.hu / Index / Blikk