A koronavírusos Hugh Grant megszállottan szagolgatta az emberek hónalját

A brit sztár a napokban fergeteges one man show-t adott Stephen Colbert talkshow-jában. De tényleg, miért nem stand-upozik ez az ember?

Az amerikai műsorvezető, a The Late Show házigazdája azért készített online interjút Granttel, mert az HBO jelenleg is sugározza új sorozatát, a Nicole Kidman oldalán forgatott Tudhattad volnát (a széria nyitó epizódjáról írt kritikánk itt olvasható). A tízperces beszélgetés második felében ennek megfelelően a Tudhattad volnáról van szó, de felvezetésként a színész azokról a hányattatásairól mesélt, amelyeket Covid-fertőzöttként élt át.

Grant és a felesége még nagyon az elején, februárban kapták el a vírust, és a Négy esküvő és egy temetés sztárja arról számolt be, hogy nagyon furcsa tüneteket produkált. Először is rettenetesen izzadt, aztán úgy érezte, mintha a szemgolyói a háromszorosukra duzzadtak volna, majd mintha egy hatalmas ember (mondjuk Harvey Weinstein) ülne a mellkasán.

A mókamester nem állt itt meg: szaglásának elvesztését még szórakoztatóbb módon írta le. „Akkor lehetett először hallani, hogy ez is része lehet a koronavírus tüneteinek. (…) És amikor lementem az utcára, észrevettem, hogy semmilyen szagot sem érzek. És akkor kezdtem pánikba esni, ezért elkezdtem mindenféle dolgokat szagolgatni. A virágboltokkal kezdtem – de semmi. Egyre elkeseredettebbé váltam, szóval jöttek a szemeteskukák. Még mindig semmi. Aztán eljutottam odáig, hogy idegenek hónalját szaglásztam, annyira nem éreztem semmit.

Végül hazamentem, és egyenesen az arcomba fújtam a feleségem Chanel No. 5-ját. Szagokat még mindig nem éreztem, de most már legalább nem is láttam semmit.”

Aki még mindig nem röhögte halálra magát, annak Grant azt is elmesélte, mit csinált a karantén ideje alatt a gyerekeivel. A sztárnak saját bevallása szerint van egy csomó gyereke (igazából csak öt), akik közül hárommal volt karanténban, köztük egy 2 és egy 4 éves kislánnyal. A színész ezért, hogy lefoglalja őket, elkezdett barbizni velük. Annyira élvezte a dolgot, hogy még akkor sem hagyta abba a Barbie babákkal való játékot, amikor a kicsik már elmentek aludni. Hugh Grant pedig azt is elárulta, hogy a figurákat mindenféle disznó életképbe rendezte,

majd a Barbiepornó-jeleneteket le is fotózta, és körbeküldte a barátainak…

Elképesztő figura!


(via Uproxx)