A Stranger Things volt 2017 legnépszerűbb Netflix sorozata

25 millióan nézték meg a 2. évad 1-2. részét.

A Nielsen közzé tette a 2017-es évre vonatkozó nézettségi adatait: eszerint a Netflix legnépszerűbb műsora a Stranger Things volt, 25 millióan nézték meg a második évad első részét. Ebben benne vannak az Apple TV-s, a Smart TV-s és a konzolos Netflix-felhasználók is (a torrentező nézők viszont értelem szerűen nincsenek). Ez persze nem jelenti azt, hogy mind a 25 millió ember becsülettel végig is nézte az évadnyitót, csak annyit, hogy elkezdte nézni. Összehasonlításképp: a Fenegyereket, Jessica Jonest és más Marvel-szuperhősöket is felvonultató Netflix-sorozatra, a Defendersre „csak” 10 millió néző volt kíváncsi. 

A Stranger Things 2019-ben adásba kerülő 3. évadról egyelőre még csak annyit lehet tudni, hogy három új karakter fog bemutatkozni: Cary Elwes lesz a bunkó polgármester, Jake Busey a Hawkins Post kétes erkölcsű tudósítóját alakítja, Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, a 19 éves Maya Hawke pedig egy különc lány szerepét kapta meg, aki nagyon unja a munkáját, és valami különleges izgalomra vágyik.

Nagyobb szerepet kap Lucas folyton grimaszoló és szemtelenkedő kishúga (Priah Ferguson), és a kis Will (Noah Schnapp) sem fog annyit szívni a túlvilági erők játékszereként, mint eddig. A nemrég plágiumgyanúba keveredett Duffer testvérek azt is megígérték, hogy az új évadban nem fogják harmadszor is elsütni főellenfélnek a Demogorgont, új szörnyek fogják riogatni a kisvárosi srácokat.(via Geektyrant)