A szájukkal akcióztak a Párharc sztárpárjai

Bekötött szemmel kellett különféle dolgokat „kóstolniuk”. Például nyuszit, kígyót és polipot.

A Párharc második adásában a vetélkedő celebpároknak extrém fizikai kihívások helyett az érzékszerveiket kellett próbára tenniük. De előtte még dilemmázniuk is kellett egy sort, mivel Varga Viktorék a győzelmükkel döntési helyzetbe kerültek: egy párosnak előnyt, egy másiknak pedig hátrányt szavazhattak meg.

Kulcsár Edina és Varga G.w.M Márk kapta végül az előnyt, azaz a 3 perc játékidő-levonást, amit Viktorék azzal indokoltak, hogy nagyon szimpatikusak nekik és ezzel talán egy korábbi konfliktust is el tudnak simítani. A hátrányt, azaz a 2 plusz percet Heatlie Dávidék kapták, mert Edináék szerint összeszokott párosként könnyedén behozzák a lemaradást. Dóri finoman szólva sem örült a döntésnek, és annak, hogy Dávid nem állt ki mellette.

A kihívás során ezúttal az tesztelték Stohl Buciék, hogy a párok mennyire tudnak egymásra hangolódni. Először asszociációs feladatokat kellett elvégezniük, majd bekötött szemmel kellett kitalálniuk, hogy mit lógat eléjük a műsorvezető.

Kulcsár Edina nem volt rest, megízlelte a szájával is – szerencsére csak egy szőlő volt az orra előtt.
 

 

Edina és Márk közt az összhang megkérdőjelezhetetlen a jelek szerint. A pár simán megoldotta a feladatot.

 

Sofron István és Tücsi egy WC kefét kaptak Stohl Andrástól, aki nem kímélte őket, szépen az arcukba nyomta! Tücsi nem volt szégyellős.

 

Gaál Noémi és Bán Tamás két oldalról támadták a tortát, a műsorvezető nem volt kegyes a sztárpárhoz.

 

Ők még könnyen megúszták, másnak kígyót és polipot is kellett „kóstolni”, amihez képest egy pihe-puha nyuszi már kész felüdülés volt.