Árpa Attila kiosztotta az idei Nagy Ő első rózsáját

A szerelem virágát a kutyakozmetikus Bogi kapta, így ő védettséget fog élvezni a rózsaceremónián.

Kedden gazdára talált A Nagy Ő idei évadának első rózsája! De vajon kinek adta oda Árpa Attila, és miért olyan fontos gesztus ez?

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Nos, azért, mert aki most megkapta a szerelem szimbólumának számító tűzvörös virágot, az védettséget élvez majd a rózsaceremónián, azaz nem kell félnie attól, hogy idő előtt távoznia kell a TV2 hétköznap esténként jelentkező, új realityműsorából (itt írtunk az első részről egy nem túl hízelgő kritikát). Ja, hogy ki kapta a rózsát? Az alábbi videóból kiderül:

 

 

Akiknek viszont nincs türelmük végignézni ezt a másfél percet, eláruljuk: Bogi kapta meg a rózsát és ezzel a védettséget. Csakhogy van egy kis csavar a dologban: Árpa ugyanis nem szerelemből, hanem taktikai okokból választotta őt, saját bevallása szerint ugyanis értékelte ugyan a lány őszinteségét, de továbbra sem tud kiigazodni rajta, úgyhogy inkább védettséggel ruházta fel, nehogy egy meggondolatlan pillanatában kiszórja majd a rózsaceremónián... Boginak rögtön meg is nőtt az önbizalma, miután rózsát kapott Attilától:

Legszívesebben már most hazaküldené az összes lányt, hogy kettesben maradhasson a filmes fenegyerekkel!

 

 

Naná, hogy a többi lánynak egyáltalán nem tetszett, hogy Bogi kapta a rózsát. Ezért aztán rögtön el is kezdték a szurkálódást, és oda döftek, ahol a legjobban fájt: felhánytorgatták a maholnap 51 éves amorózó rendező és a 26 éves kutyakozmetikus közötti nagy korkülönbséget!

 

 

Nem telt bele sok idő, a lányok olyan hadjáratot indítottak Bogi ellen, amivel egy buddhista zen mestert is totál kikészítettek volna. Óriási cicaharc kezdődött, a kúriába egy szál bugyiban megérkező Virág beszólásai szétszedték Bogit!

 

 

Nem kérdés, hogy a szerelem lángjától felhevült lányok nagyon nehezen tudják fékezni a nyelvüket és magukban tartani a valós véleményüket. Bogi ki is mondta kerek perec: felejthető lánynak tartja Fruzsit! Igaz, ezt csak a riportszoba magányában árulta el, ahol a többiek nem hallották...