Bankot robbantott a Szerencsekerék egyik legszimpatikusabb játékosa

Eszti végig magabiztosan és szórakoztatóan vitte a prímet a TV2 vetélkedőjében, ahol még a Kimi Räikkönennel kapcsolatos afférját is elmesélte.

Nagyon fel kell kötnie a gatyáját a Séfek séfe című gasztro-reality stábjának, ha szeptembertől meg akarják őrizni a Szerencsekerék helyébe lépve a napi vetélkedősorozat nézettségi számait (a TV2 új őszi műsortervéről ebben a cikkben írtunk részletesen. Elvégre két csokoládészuflé és marinált körtés káposztás cvekkedli elkészítése között egészen biztosan nem láthatunk majd olyan emberi pillanatokat, mint szerda este, amikor a játék történetének eddigi legszimpatikusabb játékosa, Eszti,

zokogva rohant Kasza Tibi karjaiba, és pityeregve köszönte meg Sydney van den Bosch-nak, hogy 5,3 millió forintot nyert a fináléban, miután 2 másodperc alatt bemondta a helyes megfejtést!

A nyereményből egyébként először egy kiadós hamburgerezést tervez, aztán el fognak menni egy nagy családi nyaralásra, ahol a gyereknevelésbe besegítő nagyszülők is nyugodtan koktélozhatnak majd végre.

 

 

Eszti egyébként az egész adás alatt nagyon szórakoztató jelenség volt, különösen akkor, amikor elmesélt egy mulatságos történetet a főiskolás éveiből:

gyakornokként pont abban a szállodában dolgozott, ahol Kimi Räikkönen megszállt a Forma–1 alatt, és persze hogy a sztárpilóta pont akkor nyitott be, amikor Eszti épp felpróbálta a sapkáját...

 

 

De a műsor egy pontján még duettet is énekelt Kasza Tibivel:

 

 

Ilyen performanszok mellett szinte már egy szürke kisegérnek tűnt a műsor „igazi énekese”, a Megasztár 3. évadának nagy felfedezettje, Varga Feri, akinek ezúttal nem sok babér termett a milliókat összetalicskázó Eszti mellett – és még egy CSŐD!-öt is kipörgetett, bukva az addig nagy nehezen összekuporgatott pontjait!