Béna Legolas-utánzónak nézte a net népe a Geraltnak beöltözött Henry Cavillt

Igazuk van! Ha ilyen béna lesz a Witcher-film, inkább bele se kezdjen a Netflix!

A Warner szuperhősfilmek és a Mission: Impossible - Utóhatás sztárja, Henry Cavill valamint a Netflix valószínűleg nem trollkodott, amikor megmutatták a Twitteren, hogyan fog kinézni a Witcher című kultjáték sorozatverziójában Ríviai Geralt. Elég bénán:

A rajongók teljes joggal vannak kiakadva: Henry Cavill jelmeze leginkább egy béna Legolas cosplay-re hasonlít a Gyűrűk Urából, amit Halloween alkalmából gányolt össze magának a sztár az esti bulira készülve. A szláv népmesék boszorkányait és egyéb mitológiai szörnyetegeit vadászó Geralt sosem volt ilyen szépfiús, hiszen a játékokban sebhelyes arcú, ravasz tekintetű, morc figurának ábrázolták. Egy ősz parókás Nikolaj Coster-Waldauhoz sokkal inkább illett volna ez a szerep, de végső soron Cavill se lenne olyan szörnyű választás – csak akkor olyan sminket kellene kapnia, mint amit az egyik rajongó rajzolt neki a hivatalos Netflix-videó és a videojátékok alapján:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Season 2 #TheWitcher @henrycavill @netflix

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

2020-ig persze még bőven van idő dolgozni Cavill fizimiskáján, és az is sokat hozzá fog tenni a sztorihoz, hogy pont azokon a kelet-európai tájakon fogják forgatni, amelynek a folklórja annak idején megihlette az eredeti Witcher-regények íróját, Andrej Sapkowskit. Bár abszolút adná magát a dolog, hogy egy lengyel fantasy szerző bestsellere alapján készült lengyel videojáték sorozatverzióját Lengyelországban készítse el a Netflix, végül szerencsére úgy alakult, hogy Magyarországon lesz a forgatás! (via Vulture)