Budapesten mászkál a Trónok harca orgyilkosa

A Jaqen H'ghart alakító Tom Wlaschiha reggel még a Parlamentet is megnézte.

Budapesten mászkál a Trónok harca tévésorozat egyik sztárja, az Ayra tanítómesterét, a Jaqen H'ghar nevű, veszedelmes orgyilkost alakító Tom Wlaschiha. Akit amúgy fel sem ismernénk, hiszen a 43 éves német sztár civilben nem hord félig vörösre, félig ezüstre festett, hosszú hajat.

Wlaschiha az Instagram-oldalára tett ki egy fotót, amin épp a Parlament előtt pózol a Duna parton. A képhez azt írta: „Jó reggelt, Budapest! Minden szép, csak hideg van.”

Forrás: Instagram

Azt sajnos nem írta meg a színész, hogy mit csinál nálunk, de valószínűleg egy reklámfilmben vagy valamelyik nálunk forgó külföldi produkcióban fog szerepelni, hiszen elég sok készül most is (Rowan Atkinson például Poirot-sorozatot forgat az Astoriánál, és még a Szárnyas fejvadász 2 stábja is Budapesten van).

Forrás: HBO

A külföldi és a magyar rajongók viszont természetesen azonnal viccet csináltak a képből. Máris azzal poénkodnak, hogy az orgyilkost alakító színész észrevétlenül el tud vegyülni a pesti utcákon, vagy hogy neki kell elintéznie valakit a háta mögött látható épület dolgozói közól.