Bújtatott fogyireklámmal haknizott a TV2-ben a Barátok közt sztárja

Ábrahám Edit a My Fair Lady mellett egy fogyasztószerről is ódákat zengett a Tények Pluszban. Dzsudzsák esetéhez hasonlóan ebből is 3,9 milliós büntetés lesz?

Ábrahám Edit volt a vendége hétfő esti Tények Plusznak, ám a színésznő legújabb munkájáról, egy My Fair Lady-stílusú fotózásról viszonylag a fogyására terelődött a szó. A plusz kilók látványos ledobását ugyanis a Barátok Közt egykori Berényi Claudiája saját bevallása szerint

egy Nádas Györgytől kapott „méregtelenítő bélseprűnek”, avagy „testsúlycsökkentő mátrixnak”, helyesebben „gyógynövény extraktumnak”, vagyis inkább „idézőjelben egészséges doppingszernek” köszönhette.

Ez a „cukorgyilkos”-nak is nevezett „májvédő hatású zöldség” persze kis keresgéléssel (Markos György+Ábrahám Edit+testsúlycsökkentő mátrix) könnyen megtalálható a neten: erről a készítményről van szó. A bújtatott termékmegjelenítés az alábbi TV2-videóban-32:22-nél kezdődik, és némi alibi My Fair Lady-hablaty után a műsor legvégéig tart:

Korábban Dzsudzsák Balázs is hasonló bújtatott reklámozásii ügybe keveredett a TV2-n: a várva várt esti nagy bejelentése ugyanis igazából valami csontgyógyulást elősegítő, almaízű por pofátlan promóciója volt, amiért utóbb a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 3,9 millió forintra büntette meg a TV2-t és a Tényeket.

Dzsudzsák Balázs várva várt bejelentése egy pofátlan reklám

Magyarország egyik legnézettebb műsorában olyan jelöletlen termékelhelyezést toltak le, ami felér egy öngóllal.

Tovább

 

(via tv2play.hu)