Cápák között: „az én személyiségemmel nincs az a vállalkozás, ami ne működne”

A villanypásztorokat gyártó és forgalmazó cég alapítója, Jánosi Levente még meg is hívta a Cápákat a kis falujába.

Jánosi Levente Nyárádköszvényesről érkezett a műsorba, és elmesélte, hogy 10 éves volt, amikor erdélyi szülőfalujában első villanypásztorát létrehozta a medvék által sűrűn lakott vidéken. A vállalkozó továbbfejlesztette találmányát, így egy saját villanypásztor-rendszert épített ki. Ezt Nexon Farm névre keresztelte, amelyhez új céget is szeretne alapítani. 2 millió euróért cserébe 10 százalék tulajdonrészt kínált a Cápáknak. Az ajánlatra mindegyik Cápa felkapta a fejét: Moldován András és Sárospataki Albert úgy érezték, a fiatalember ajánlatát nem lehet komolyan venni. Balogh Petya és Dr. Varga Eszter pedig azt javasolták a vállalkozónak, hogy forduljon egy olyan tanácsadóhoz, aki segítheti az új cég külföldi terjeszkedését.

korábban történet

Cápák között: 2 millió eurót kért egy még nem létező cégre, kiakadtak a Cápák

Vízkőtelenítő, tanulást segítő program, innovatív étrendkiegészítő és egy villanypásztor vállalkozás is bemutatkozott a Cápák közöttben.

Tovább

 

Levente most egy interjúban elmondta, hogy úgy tervezte, hogy Balogh Leventével köt majd egy „nagy üzletet”, ám ez nem történt meg. Moldován Andrással pedig egy közös kézrázásban reménykedett, ám ehhez képest a Cápák azt mondták, hogy hülyét csinál belőlük, és pofátlanság, amit ajánl. Jánosi Levente viszont azt mondta most, hogy szerinte ez nem volt pofátlan, hanem valami más, valami új volt az ő ajánlata, és egy elhamarkodott döntés született.

„Egy jó céghez, nem csak a jó számok kellenek, nem csak a jó elhelyezkedés kell, hanem a megfelelő vezető mögötte: a megfelelő személyiség, a megfelelő perspektíva, alázat, odaadás. Eszter és Petya ezt látták meg bennem. Ők azt látták meg, hogy milyen személyiség vagyok, és hogy ezzel a személyiséggel lehet törni előre – ők ezt szerették. Mert az én személyiségemmel nincs az a vállalkozás, ami ne működne. Tehát ezzel a hozzáállással, kitartással, céltudatossággal, jövőbe látással cég nincs, ami ne működjön és ne arasson full sikert.”

- mondta magabiztosan Levente.

 

Egyetért Eszterrel abban, hogy le kéne hozni a céljait a földre, mivel az üzleti modellen, amit felvázolt, még van mit csiszolni, de ahogy nekiment ennek a kérésnek, azon nem sokat módosítana.

„Ha meghallgatnék jó néhány tanácsadót, de nem engednék az én elképzelésemből, a végeredmény ugyanaz lenne”

– mondta, és hozzátette, hogy meghívja a Cápákat Erdélybe, hozzá, és reméli, hogy élni fognak a lehetőséggel.


(via RTL.hu)